Întrebare cu răspuns(uri)

SMS in aplicatia My Orange si pe web?

Buna ziua Orange,
Cand putem sa beneficiem de serviciul SMS in aplicatie sau web?
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
SMS sa vorbesti cu alți clienți care au My Orange?..
Daca despre asta este vorba, m-ar mira sa se fi gândit cineva la asta pana acum.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

SMS clasic, 160 caractere - short message service.
Scenariu ipotetic: nu ai acces la telefon si/sau retea si vrei sa primesti SAU sa trimiti SMS-uri.

Nu cred sa implementeze asa ceva, pentru ca nu o vad ca pe o solutie sustenabila si din care sa iasa banu' gros.

In trecut exista posibilitatea sa trimiti un numar limitat de SMS / zi din contul de abonat. Nu mai retin daca aceasta facilitate era disponibila pentru toti clientii sau doar pentru clientii Young, dar aceasta optiune a fost abandonata.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

In lumea in care SMSul este pe cale de disparitie, iar singurele SMSuri de nelipsit se primesc de pe numere scurte (de 4 cifre), in lumea in care SMSurile sunt inlocuite de aplicatii cu chat integrat, poate doar utilizatorii de non-smart mai pun baza pe SMS. Asadar interesul este scazut, iar cash nu iese mult, deci nu merita dezvoltat, mai ales ca nici unul dintre operatori nu au interes in a dezvolta / integra in aplicatii web serviciul de SMS.

Foarte multe aplicatii chiar si cele bancare/plata folosesc SMS-uri pentru autentificare. Doar pentru un utiliztor "non-smart" aceste lucruri sunt straine. In ceea ce priveste profitul operatorilor, nu vom aveam progress daca doar asta se urmareste.

@GND: La orice aplicatie bancara si mai nou chiar si la aplicatiile de email, daca avand un smartphone cu aplicatia aferenta instalata, vei avea "surpeiza" sa observi ca nici parola nu mai conteaza ci un simplu "accept" din aplicatia in cauza. Fara coduri, parole SMS-uri si alte complicatii. Dar bineinteles, la un non-smart fara aplicatie instalata, ramane tot pe vechea varianta, adica parole, SMS-uri si alte distractii de securitate.
Cat priveste calculul "profitului", nici un operator telecom nu este ONG. iar un client nemultumit e liber sa-si aleaga un alt operator, chiar din alta tara, nu neaparat unul local.

@FLo_1 Acel "accept" e o validare prin care banca verifica ca SMS-ul trimis de ea sa ajunga pe discpozitivul cu al carui numar esti inregistrat la ei.
Corect, este o piata libera.

@GND: Te inseli. Acel "SMS" este trimis O SINGURA DATA, la inceput, pentru ca nu ai aplicatia instalata. Ulterior, orice confirmare se face pe baza aplicatiei, nu a SMS-urilor. Dar asta e alta poveste deja.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!