Întrebare fară răspuns

Dezactivare notificare WhatsApp web

Am un Huawei si vreau sa dezactivez notificarea care imi arata mereu ca sunt conectata si la laptop cu WhatsApp Web. Va multumesc mult.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Cosmina: Bun venit in Comunitate. Nu-ti mai amintesti cum ti-ai activat notificarea? Ar trebui sa fie exact procesul invers pentru dezactivare.
Mai exact: Vă puteți deconecta de la contul WhatsApp folosind WhatsApp Web sau Desktop astfel:

  • Deschideți WhatsApp Web sau WhatsApp Desktop. Dați clic pe Meniu sau deasupra listei de conversații > Deconectare.
  • Deconectarea pe Android: În mod alternativ, pe Android vă puteți deconecta de la WhatsApp Web, WhatsApp Desktop sau de pe un dispozitiv Portal și folosind telefonul.
  • Deschideți WhatsApp. Atingeți fila CONV. > Mai multe opțiuni > WhatsApp Web. Apoi atingeți computerul sau dispozitivul Portal afișat > DECONECTAȚI.
    detalii preluate de pe https://faq.whatsapp.com/general/download-and-installatio...

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Multumesc frumos.
Nu cred ca s a inteles... Nu vreau sa ma decontez, vreau sa nu imi mai apara notificarea pe telefon ca sunt conectata si pe un alt dispozitiv. Multumesc.

@Cosmina_1: Daca e doar partea de "NOTIFICARE" atunci e strict pe telefon, in meniul de notificari, selectand aplicatia de Whatsapp si selectand ce notificari sa primesti / sau BA. Dar notificarile aferente aplicatiei cred ca vor fi posibile doar sub forma "TOTUL sau NIMIC".

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Cosmina_1: Daca in privinta notificarilor e vorba de conexiune si nu de mesaje primite, mai utila este aceasta informatie preluata de pe: https://news.androidliste.ro/2019/07/25/cum-dezactivezi-n...
"<<Ascunde notificarea WhatsApp Web is currently active>>
Notificarea despre care vorbim nu dispare, câteodată, nici măcar după ce ai ieșit din WhatsApp Web, oricât ai încerca și se pare că este cauzată de o eroare de funcționare în câteva versiuni de Android. Iată câțiva pași pentru a scăpa de ea.
-->Mergi la Settings. / Dezactivează Wi-Fi. / Dezactivează datele mobile. / Așteaptă puțin și după aceea activează-le din nou.
Vei observa că notificarea aceea enervantă a dispărut. Nu va mai apărea decât atunci când te vei loga din nou pe WhatsApp Web.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Cosmina, acea iconiță/notificare, ar trebui să dispară în cel mult 1 minut, din momentul în care închizi aplicația web.. în cazul tău se pare că rămâne "agățata".. Legătura fiind posibilă, prin intermediul internetului, ar trebui, la oprirea acestuia să nu mai apara..
Din ce am vazut eu, nu cred să existe setări de oprire a acelei notificări, ea nefiind, în mod normal vizibilă, când nu ești conectat la un alt dispozitiv..
O altă variantă care ar putea să te ajute, ar fi să dai, din setări - întreținere dispozitiv, unde ai baterie, spațiu stocare, etc, optimizare imediată.. această acțiune, de obicei, închide și aplicațiile care rulează în fundal..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Poți încerca și cu o dezinstalare/reinstalare a aplicației pe ambele dispozitive și vezi dacă mai rămâne agățată.
Și eu am telefon Huawei și nu face decât o singură dată zgomot și după aceea funcționează totul în regulă, pe mai multe laptopuri.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Cosmina, s-a rezolvat situația cu notificările?
Te așteptăm să revii și să ne spui cum ai procedat.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!