Întrebare cu răspuns(uri)

Apel wi-fi iPhone nefunctional (Yoxo)

Salutare! o mica, mare, problema: Apel wi-fi nefunctional. Eroarea in poza atasata, telefon iPhone7, abonament yoxo.... ma poate ajuta cineva?
Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

E de la Orange problema pe telefoane iPhone. Pe Android funcționează foarte bine serviciul. L-am folosit zilele acestea la țară.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (4)

57%

4 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

57% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Trebuie sa suni la 300 sau deschide un ticket către ei, de pe site-ul Orange la secțiunea contact, apoi cere să îți reiniațializeze (restart) contul de Wifi și Volte. Este caz cunoscut pe iPhone, din când în când serviciul pică.

@Alex15ccc: Bun venit in Comunitate. Parcurge putin acest topic ca sa intelegi "povestea" cu apel wi-fi si apoi revino daca este neclar ceva.https://comunitate.orange.ro/questions/2459109-apel-wifi-conditii-functionare-indiferent-operator-telefon
YOXO asigura apel wifi, incercat si testat, deci nu e doar o parere. Lipsa apelului wifi este de la activarea yoxo, recent sau din totdeauna?
Nefunctionarea e de la telefon, din soft, dar mai mult decat activarea/dezactivarea "apel wifi" nu ai ce sa-i faci. Eventual restart / update de software.

Initiatorul pe de alta parte nici nu are "apel wifi" activat, ci in curs de activare, iar activarea functiei nici macar nu depinde de Orange. Conditiile de functionare, in schimb, DA.

Am trimis o sesizare la orange, maine voi suna la 300... cartela am pus-o in alt telefon si tot nu merge...
Acum am inchis abonamentul yoxo si sunt la PrePlata, crezand ca asa poate o sa meargă, dar nimic...
Am rugat o prietena care este pe orange sa si activeze apelul wi-fi de curiozitate si nici la ea nu a funcționat (are tot iphone). Multumesc pentru raspunsuri.

E de la Orange problema pe telefoane iPhone. Pe Android funcționează foarte bine serviciul. L-am folosit zilele acestea la țară.

Alex: Dupa cum văd ca ai inteles, iti spun doar atat: apelul wifi e doar pentru cei care inteleg sa aiba activa functia pe telefon, ceea ce la tine lipseste cu desavarsire. In rest, Orange (chiar si Yoxo - testat personal) cu resurse 4G active, asigură "apelul 4G" fara probleme. Iar utilizatori de Iphone sunt gârlă. Dar bineînțeles, capra vecinului mereu va fi vinovată pentru neconformitățile proprii.
Si inca ceva: Degeaba pui cartela intr-un alt telefon cu aceiasi "setare incompleta de apel wifi ". Rezultatul nu are cum sa fie altul decat: nefunctional. O singura situatie va deosebi 2 SIMuri de la functionarea apel wifi: incearca "apel wifi" cu un prepay in perioadă de grație: va fi nefunctional. In rest, cu opțiune activă, cu abonament sau yoxo, toate au resurse 4G, deci si apel wifi. DIXIT.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!