Întrebare fară răspuns

Cum caut posturile pe tv - ce setari de cautare folosesc?

am un tv mai vechi, are cam 10 ani si nu stiu sa reglez posturile tv pe el (abonament nou de tv de la Orange)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit in Comunitate. TV-ul tau "vechi" are un nume, un model, serie? Ar fi utile pentru eventuale indicatii de configurare a televizorului.
Anticipand, un buton de "scanare", "memorare", "cautare", si alte similare ar trebui sa gasesti. Sau cel putin un buton de meniu unde sa gasesti aceste optiuni de selectat.
Revino pe topic cu detalii.

Ai aici un link pentru manualul de utilizare/instalare aferent modelului de TV mentionat de tine: https://www.sharp.com.ro/cps/rde/xbcr/documents/documents...
Daca nu e ok, revino cu detalii din partea de MENIU /CAUTARE /INSTALARE. Acolo gasesti ceea ce intereseaza.
Conectarea la TV este prin coaxial, sau prin portul de HDMI / AV ? Pentru ca in acest caz, canalele sunt memorate deja pe media box-ul primit de la Orange, si degeaba cauti canalele din telecomanda de TV.

Salutare! Ești sigur că este compatibil cu cam acel televizor? Cred că mai bine ceri informații la suportul tehnic de la Orange tv, pentru că ei te pot ajuta cel mai bine.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@10051981, ai reușit să reglezi posturile TV?
Revino, te rog, și spune-ne cum ai procedat.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Buna ziua , nu am reusit nimik , mai stau fara tv o zi doua pana vine cel nou , nu e o mare tragedie . Se pare ca e cam vechi tv ul meu ptr noua tehnologie cu toate ca l-am folosit si pana acum cu card CI+ la digi si a functionat

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!