Întrebare fară răspuns

Contribuția comunității la stoparea efectelor pandemiei de Coroanavirus

În ce fel putem contribui că și comunitate la efortul general in privinta limitării și stopării efectelor pandemiei Coroanavirus?

Răspunsuri

@babydent: Bun venit in Comunitate. Acesta este un forum cu topicuri despre tehnologie. Detaliezi, te rog, cum vezi legatura intre tehnologie si "eforturile de stopare a pandemiei cu Coronavirus"?

Bun venit în Comunitate!
Sincer, nu prea văd cum putem noi, simpli membri ai Comunității, în vreun fel, la stoparea acestei mari probleme globale, pe care e greu s-o stăvilească specialiștii în domeniu, dar noi!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@babydent, bun venit în Comunitatea Orange!
Așa cum spuneau și ceilalți membri, aceasta este o comunitate a pasionaților de tehnologie. Scopul ei este să ne ajutăm între noi punând întrebări, adăugând răspunsuri, sfaturi utile, să facem schimb de experiențe, toate despre Orange și tehnologie.
Topicul propus de tine, deși unul foarte interesant și care ar merita dezbătut mai ales în contextul actual, nu face obiectul Comunității Orange.
Îl vom închide, dar te mai așteptăm aici cu alte întrebări, dacă ai nevoie de ajutor, sau poți chiar tu să ajuți alți membri răspunzând la întrebările lor.
Să fim sănătoși și responsabili cu toții!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!