anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilizare reducere Thank You servicii convergente in magazinul online

Diana
Cunoscător
Stiati ca reducerea Thank You servicii convergente de x ani in retea x 15 euro se poate utiliza doar la o singura comanda?
16 Răspunsuri 16

svetalex
Senior certificat
Ne poți ajuta cu mai multe detalii? Personal nu știu la ce te referi 🙂

Diana
Cunoscător
Am activat internet si televiziune prin fibra si mi s-a comunicat telefonic la ofertare ca am 285 euro reducere la cumparaturi 19ani x 15 euro = 285 euro. Am reusit cu chin sa comand o tableta de de 159 euro si asteptam sa imi apara diferenta la alte cumparaturi. Azi am pus intrebarea pe chat la magazinul online si, ghici, raspuns trebuia sa mi se comunice ca am dreptul la reducere o singura data. Daca stiam comandam de toti banii, asa am pierdut 126 euro in favoarea Orange.

svetalex
Senior certificat
Cum ai utilizat acel voucher? A făcut online comanda și ai achitat cu acel voucher? Cred că ar fi trebuit să fie un mesaj de avertizare. Mi se pare normal ca un voucher să nu poată fi fracționat. Logic ar fi fost ca dacă o comandă are o valoarea mai mică decât voucherul cu are o achiți să nu fie permisă finalizarea acesteia, sau să fie un mesaj prin care cumpărătorul să fie avertizat că va pierde restul sumei (eventual un boton prin care să fie de acord cu pierderea restului) Vezi dacă poți să returnezi tableta/anulezi comanda și să îți iei alta mai scumpă, sau îți mai adaugi un produs în coș.

Diana
Cunoscător
Am facut comanda on line de ceva timp si am incercat saptamanal (ca poti comanda o singura data pe saptamana), reducerea a aparut dupa ce am pus produsul in cos, voucherul nu exista fizic, a fost mentionat doar telefonic, fara specificatia sa fie folosit la o singura comanda.

svetalex
Senior certificat
vezi totuși în ce condiții poți returna acea tabletă. În mod normal, pentru comenzile online ai 14 zile în care poți returna produsul. Dacă ai depăși acea perioadă, lasă un mesaj în formularul de contact în care să le dai detalii legate de situația pe care ai întâmpinat-o și de faptul că nu ai fost informată, de operatorul cu care ai discutat la momentul la care ai plasat comanda, de faptul că vei pierde diferența. De obicei Orange este deschis în a rezolva astfel de situații

FLo1
#StarMember
@svetalex: Tu ai primit (sau ai auzit de la altii in cauza) rest de la un tichet de masa / cadou / vacanta? Ei bine similar, daca e un voucher care sa-l folosesti si tu nu vrei sa utilizezi intreaga suma.... e o alegere proprie. Suntem raspunzatori de propriile decizii. Nu e nevoie sa cautam motive de revenire si pardon.

svetalex
Senior certificat
@FLo_1 așa cum am scris și mai sus (în al doilea comentariu) mi se pare normal ca un voucher să nu poată fi fracționat, dar totuși ar trebui să existe o informare în acest sens, sau să nu poată fi finalizată comanda ----------------- Late edit. Da. Am atât tichetele de masă, cât și pe cele de vacanță pe carduri și le pot utiliza fracțional, în câte tranzacții doresc.

Diana
Cunoscător
Faptul e consumat, am postat pentru ceilalti sa nu pateasca la fel, nu mai pot face retur, a fost greu sa primesc si tableta aceea, dispareau din magazinul on line, azi erau maine nu mai erau sau erau la preturi de 2500-5000 ron. A fost randul meu sa fiu dezamagita. Multumesc pentru raspunsurile voastre prompte si ca sunteti alaturi de mine.

Ascary
Campion certificat
" ...cele de vacanță pe carduri și le pot utiliza fracțional, în câte tranzacții doresc." (svetalex) ____________________________acordarea voucherelor de vacanta poate fi fractionata in MAXIMUM doua transe, in functie de optiunea salariatului privind efectuarea concediului de odihna; (Legea nr. 65/2018) Ca sa nu mai vorbim ca nu utilizatorul le fractioneaza ci cel care le emite.

Vio73
#StarMember
Nu, nu știam și nici nu mi se pare în regulă să fie așa.

svetalex
Senior certificat
@Ascary Voucherele de vacanţă se acordă conform Ordonanţei de Urgenţă nr.8/2009. Eu am primit tichetele de vacanță într-o singură tranșă pe un card emis de o firmă care oferă astfel de tichete, nu de o Bancă (nu știu dacă este ok să dau numele). Atât vara aceasta, cât și vara trecută am plătit cu acel card de mai multe ori. Anul acesta de exemplu, am plătit de 3 ori cazarea cu acel card la 2 hoteluri diferite și 1 pensiune

FLo1
#StarMember
"Combinati-le" cat sa va iasa explicatia. Un voucher = un singur cupon, o singura tranzactie. Nu e card, nu e cont bancar. ____________ @svetalex: Eu spun TICHET si in schimb o invarti cu "CARD-ul". Stiu, treptat tichetele au disparut si s-au introdus cardurile (e si cazul meu, relax). Dar in acest caz era vorba de Voucher = tichet (nu card).

Ascary
Campion certificat
"Tu ai primit (sau ai auzit de la altii in cauza) rest de la un tichet de masa / cadou / vacanta? " (Flo) ___________ Legea 165/2018, art.25 Se interzice unității afiliate acordarea unui rest de bani la voucherul de vacanță.

FLo1
#StarMember
@Ascary: Si eu ce tot incerc sa spun? Dar in fine... nu e subiectul topicului aceste vouchere.