Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Animații și povești cu eroi în noua ediție SuperCoders

Salut tuturor!

 

Azi s-a lansat a 7-a ediție a programului SuperCoders, programul de educație digitală în care copiii cu vârste între 10 și 14 ani învață gratuit noțiuni de programare. Această ediție se va desfășura în totalitate în mediul online, atelierele fiind transformate în webinarii. Înscrierile sunt deschise până pe 20 noiembrie, iar participanții la atelierele online intră automat într-o tombolă cu premii Orange.  

 

În cea de-a doua etapă, Concursul național, copiii sunt provocați să îi vină din nou în ajutor eroului Coder. Înscrierile în Concurs sunt deschise până pe 22 noiembrie, ora 23:59.

 

Găsiți mai multe detalii pe https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/supercoders/

 

Mi se pare o competiție foarte faină și utilă în același timp, mi-ar fi plăcut să fi existat astfel de programe și când eram eu mică :) Voi ce părere aveți? Aveți un tânăr în familie care se va înscrie în program?

 

UPDATE: concursul s-a încheiat, aici găsiți lista câștigătorilor: https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/supercoders 

 

Răspunsuri

Pare interesant. Daca era dedicat si pentru cei cu numere de telefon intre "10 - 14 ani" vechime in retea, sau peste.... ma inscriam. Dar asa... raman spectator.

@Mihaela: Cum bine concluzionai in final.... e un tren pe care noi l-am pierdut deja. Pe atunci abia se pomenea despre notiuni primare din BASIC, FORTRAN sau PASCAL. Despre C++, Java, SQL,etc.... nici macar Nostradamus nu a prevestit.

Foarte interesant.
Deocamdata mai astept ca nu am inca copil de 10 ani.

Roxy_3
Roxy_3

Roxy_3

User level
Nivel
1
700 / 750
puncte
Custom field 2
Roxy_3

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!