Întrebare cu răspuns(uri)

Abonament pe 6 luni

Cine poate încheia un abonament pe o perioadă contractuală de 6 luni? Pe site spune că acest abonament este disponibil cu numărul nou sau la loializare sau migrare abonament. Dacă nu sunt client Orange și mă portez, pot să mă abonez pe 6 luni?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, bogdan545646!
Daca nu esti client Orange si vrei sa-ti portezi numarul la noi, poti activa un abonament pe 6 luni intr-un magazin Orange, unde inregistrezi si cererea de portare.
O zi buna!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (4)

57%

4 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

57% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bun venit in Comunitate. Orange spune ca:
" Abonamentele Orange sunt disponibile pentru clienții persoane fizice care încheie un contract pe minimum 1 lună.

Abonamentele Orange sunt disponibile și pentru clienții existenți, în condiții speciale, în funcție de valoarea abonamentului actual, valoarea medie a facturii lunare sau perioada ramasă din durata contractuală.

Dacă ești deja client Orange, poți afla detalii despre condițiile ofertei prin apel gratuit de pe numărul tău Orange la 300, Serviciul Clienți, sau în orice magazin Orange. În perioada minimă contractuală abonamentul ales nu poate fi înlocuit cu un altul de o valoare mai mică."
...preluat de pe: https://www.orange.ro/help/pe-ce-perioada-pot-incheia-un-...

Salutare!
Nu cred că poți ca și client nou și nici nu poți beneficia de prea multe, nici măcar să-ți cumperi un telefon la reducere sau alte bonusuri.
Vezi detalii și pe aici:
https://comunitate.orange.ro/questions/2454806-perioada-abonament
Succes!

Din moment ce abonamentele de tip SIM Only au perioada minima contractuala de 1 luna, nu vad de ce nu ai putea contracta un astfel de abonament pe o perioada de 6 luni, fara alte facilitati.

Plus ca mai exista si yoxo ala unde, la fel, perioada minima contractula este de 1 luna. Desigur, yoxo nu este disponibil la portare, dar portezi un numar in prepay pe Orange dupa care treci pe yoxo timp de 6 luni.

Salut, bogdan545646!
Daca nu esti client Orange si vrei sa-ti portezi numarul la noi, poti activa un abonament pe 6 luni intr-un magazin Orange, unde inregistrezi si cererea de portare.
O zi buna!

@theo_rock poți beneficia de un abonament YOXO fără perioadă contractuală. Îl poți configura online din aplicația dedicată, iar SIM-ul îl primești prin curier

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!