Întrebare fară răspuns

Am optiune de 12 euro credit dar nu pot vorbi, locuiesc în Germania

Imi incarc creditul cu 12 euro (optiune) si nu pot vorbi cu nimeni imi scrie ca nu am credit suficient

Adriana Habur
Adriana Habur

Adriana Habur

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Adriana Habur
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Adriana, bine ai venit în Comunitate!
De cât timp ești plecată din țară?
În ultimele 4 luni ai efectuat cumva în roaming un consum de minute mai mare decât în România?
Ca să poți folosi resursele nationale in Spatiul Economic European conform ofertei de care beneficiezi este necesar ca traficul de voce și date din ultimele 4 luni să fie majoritar in România.
Este cumva și cazul tău?

@Adriana: Bun venit in Comunitate. Pentru a te lamuri asupra situatiei urmareste acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2464329-roaming-durata-123-zile
Mai gasesti si altele similare in Comunitate. Ideea este ca resursele utilizate in ultimile 123 de zile nu este permisa utilizarea acestora in roaming in mai mult de 50% din perioada, raportat la utilizarea in tara (national, in Romania).
Daca petreci o perioada mai indelungata de timp in Germania, iti recomand sa iti cumperi un SIM cu numar local, de Germania.
Revino pe acest topic cu detalii sau solutii care le-ai ales sa te ajute.

Eu nu vorbesc des de pe Orange,chiar aproape deloc,tin cartela pt când merg în tara . E aiurea sa incarc 12 euro și sa nu pot vb cand am nevoie. In tara merg o data la 2-3 ani,mama mea merge mai des și ea o folosește

Adriana Habur
Adriana Habur

Adriana Habur

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Adriana Habur

@Adriana: Nu conteaza cat de mult/putin o folosesti, ci de CÂTE zile o folosesti. Chiar si in Romania, "zi de utilizare" este o zi in care s-a efectuat un apel, sms sau date mobile. Doar prezenta SIMului in tara nu va fi considerată "zi de utilizare".
______________________
Daca revii in tara la 2-3ani, utilizeaza un SIM local cu numar de Germania. Sim-ul de Orange asigura-te doar sa nu expire perioada de gratie aferenta, riscand astfel sa pierzi numarul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!