Întrebare fară răspuns

Lipsa semnal telefon SÂNPETRU, jud Brasov

De ce nu este semnal in SÂNPETRU.. jud Brasov?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Viki: Bun venit in Comunitate. Daca este o problemă recenta, se va remedia. Daca problema e de mai mult timp atunci sesizeaza acest aspect si cu alte detalii la Serviciul clienti, maine dupa ora 9:00, prin apel la 300 sau chat Djingo din pagina http://www.orange.ro.
Revino pe topic cu noutăți despre stadiul problemei tale.

Bun venit în Comunitate!
Dacă e de multă vreme situația aceasta, și bănuiesc faptul că nu e este doar la tine, atunci depuneți mai mulți sesizări ca să aveți șanșe de izbândă, atât împreună, cât și separat. În general, cele care au un număr mai mare de semnatari, sunt mai repede rezolvate.
Succes!

@Viki, ne poți ajuta, te rog, cu mai multe detalii?
De cât timp nu ai semnal? Este vorba despre semnalul de voce sau de date sau amândouă? Situația se manifestă indoor sau outdoor? Ai făcut o probă cu SIM-ul într-un alt telefon?
Te așteptăm cu cât mai multe informații ca să te putem ajuta.

În vară am trecut prin Sânpetru și a fost semnal, chiar am cartat rețeua cu Cellmapper.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Poate s-a aglomerat între timp sau au apărut probleme tehnice, cine știe! Important este ca Orange să verifice situația și să vadă ce se poate face.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!