anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot trimite e-mail in strainatate desi am roaming activ

Fane_1
Junior
Nu pot trimite e-mail in strainatate desi am roaming activ
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! De cand esti plecat? Ai folosit ultimele 2 luni resursele in afara tarii? Alte resurse poti folosi?

Fane_1
Junior
Nu pot trans de aici

Jay
Campion certificat
Presupun ca esti pe prepay.. de unde "de aici" nu poti transmite? Daca "de aici" inseamna din tara, pentru a trimite mail in afara tari, n-ai nevoie de roaming.. De roaming ai nevoie daca esti plecat din tara.. Si, daca esti plecat din tara, conform politicii de folosire a resurselor in roaming, in ultimele 4 luni, daca ai folosit jumatate din timp resursele in afara tarii, nu mai poti folosi optiunea pe care o ai activa..

FLo1
#StarMember
@Fane_1: Bun venit in Comunitate. Pentru a te putea ajuta ofera-ne mai multe detalii: - din ce locatie (vrei sa) transmiti /comunici? - numarul de telefon este abonament sau prepay? - daca ai prepay, ai optiune cu resurse activa sau credit? - daca nu esti in tara, ai roamingul activat? - doar email nu poti trimite sau nici alte aplicatii care au nevoie de conexiune la internet nu sunt functionale? - apeluri / SMS poti initia de pe telefonul tau? Revino pe acest topic cu aceste detalii si situatia se va clarifica.

andrei_pinti
Junior
Buna @Fane_1. E o problema destul de întâlnită in rândul celor aflați sau celor care călătoresc in afara țării. Deci pentru început te rog sa verifici in setările telefonului și săi ai Roamingul activat. Dacă e activ verifica pe urma resursele prin apel la *100# ramura Roaming și in caz ca îți apare inactiv activează-l de aici. Tot de aici poți sa îți alegi o opțiune pe care tu o consideri mai avantajoasa pentru tine. Pentru trafic de internet poți de asemenea instala aplicația YoXo și sa îți alegi o opțiune de internet, iar pentru netul neconsumat îți poți primi banii înapoi. Sper ca ți-am fost de folos 🙂

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu e nevoie de roaming pentru a transmite un email din țară! Te-ai asigurat că ai făcut totul cum trebuie și că ai internetul activ? Dacă da, poate e o problemă la cel/cei care trebuie să-l primească! Încearcă de pe o altă adresă de email dacă tot nu reușești! Revino aici și spune-ne cum ai făcut până la urmă! Succes!

FaraUnID
Campion certificat
@Fane_1 Mai exact ce eroare primesti? Problema persista DOAR pe adresele de mail din starinatate? Pe toate adresele de mail din afara? In Romania poti trimite mail? Catre ce server de mail vrei sa trimiti mesaj?

DanielaH
Moderator
@Fane, s-a rezolvat problema cu email-urile pe care ne-ai descris-o aici? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.