anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Clarificari pentru posesorii Samsung Galaxy S20 FE 5G

RstdWoo
Cunoscător
Cateva clarificari pt posesorii noului S20 FE 5G:
1. Daca ai avut abonament fara 5G, si l-ai schimbat pe unul cu 5G, din contul tau online, s-ar putea ca serviciul 5G in sine sa nu se activeze automat - suna la relatii clienti sau aici pe chat si se rezolva.
2. Functionalitatea E-SIM inca nu este activata in firmware (nu ai meniul de ESIM) inca. Model nou, dureaza putin pana se va activa suportul de catre Orange. Probabil la urmatorul update.
30 Răspunsuri 30

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@RstdWoo salut, mulțumim pentru informații. Bine ai revenit! Ai achiziționat acest telefon? Ce părere ai despre el? 🙂

Razvan
#StarMember
Acest model de telefon nu beneficiază de E-sim, conform specificațiilor date de producător. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-fe-5g-128gb-dual-sim-cloud-mint Probabil ar fi tăiat din cota de piață a telefoanelor S20 cu procesor Exynos.

RstdWoo
Cunoscător
Am revenit la Samsung dintr-un singur motiv: platforma Snapdragon oferita pt acest model. Dupa 4 zile de utilizare pot sa va spun ca merita. Iata cateva aspecte: - bateria este peste asteptari. Capacitatea mare, de 4500mAh pe un snapdragon 865 optimizat aduce rezultate foarte bune - Camera foto - desi este acelasi modul ca si pe S20/S20 plus, faptul ca avem un chipset snapdragon si nu Exynos, face diferenta. Procesorul de imagine este net superior, plus ca doritorii pot instala GCam. - Nu se observa momentan vreo problema cu faptul ca are doar 6GB de RAM (Ar fi fost de preferat un minim de 8). - La display am observat mici probleme in Chrome, si anume, cand dai scroll pe o pagina web, are tendinta de a face Tap - nu stiu daca e problema de soft al telefonului sau e o problema de Chrome. Ca si calitate insa, no comment, chiar nu am simtit nevoia de o rezolutie mai mare decat cea FHD+ oferita de acesta. - Aveti sunet stereo plusat de Dolby Atmos. - Difuzorul de la ureche este cam ciudat pozitionat, si ai impresia ca se aude cam incet comparat cu alte telefoane, gen iphone. - Telefonul nu vine cu casti pe fir in cutie, cine foloseste va trebui sa le cumpere separat. - Nu se incalzeste, orice ai face pe el. - Fiind nou, momentan nu se gasesc huse pt el niciunde. Recomand achizitia, pt modelul 5G. @Orange Asteptam activarea suportului ESIM pt moodelul asta, momentan nu este ativa optiunea in meniu.

Razvan
#StarMember
Nu se poate activa Esim, că nu a dorit Samsung să pună această opțiune pe el.

RstdWoo
Cunoscător
@Razvan, nu da specificatiile de pe pagina Orange. Daca pui, pune cele de pe un site care se ocupa cu asa ceva, gen sammobile, mobilissimo etc. S20 FE 5G are suport pt Esim, doar nu este activat din firmware inca.

andrei_pinti
Junior
Salutare RstdWoo. Pentru a oferi mai multe detalii despre specificațiile unui nou dispozitiv mobil îți recomand sa cauți informații eligibile atât pe site-ul producătorului cât și pe un site super profi unde poți de asemenea sa faci comparații între diferite smartphone-uri și anume GSMAren. Sper ca ți-am fost de folos 🙂

Razvan
#StarMember
Și ce motiv avea Orange sa nu activeze E-sim din prima?

RstdWoo
Cunoscător
@Razvan asta intreaba-i pe ei. Am contactat inclusiv Samsung, in UK, si au confirmat si ei ca are suport pt Esim dar trebuie ca operatorul sa "le spuna" ca vor si pe modelul asta, intocmai ca si pt volte, vowifi, degeaba are telefonul daca operatorul nu permite

mihai_13
Maestru
are sa vina si up-to-date cat de repede dar deocamdata nu are suport pentru ORO .. si ma indoiesc ca la UK Voda are firmware cu esim activ (pe site nu apare inca ca Galaxy S20 FE sa ofere esim la ei) - deocamdata pentru Galaxy S20 FE pe sammobile este doar o varianta de firmware pe toate tarile in care se vinde - ORO sigur va primi printre primi urmatorul up to date care va activa in meniu esim - Use of eSIM on Galaxy device may be enabled by software update or disabled in some markets where it is purchased. Availability of eSIM mobile plan may vary depending on carrier.... de pe SAMSUNG NEWSROOM .. ce mi se pare trist/ciudat ca se spune "may be enabled" deci daca ORO se hotaraste sa ofere esim pe acest model (numai daca 🙂 ) va fi esim si pe acest model https://news.samsung.com/global/unveiling-samsung-galaxy-s20-fe-fan-favorite-features-at-an-accessible-price-point

Vio73
#StarMember
Salutare RstdWoo ! Din ce spui tu, acest model care are procesorul Snapdragon e destul de tare și sunt convins că va avea în curând activă și funcția e-sim, pentru că ar fi păcat să nu fie așa. Serviciul 5g cred că ți-l oferă fără nicio problemă la abonamentele dedicate, doar trebuie să soliciți acest lucru. Eu însă nu-l găsesc la Orange (cu procesorul respectiv), decât la alții. Dacă e luat de la Emag sau alt magazin, nu știu dacă mai primește și funcția e-sim de la Orange, dar rămâne de văzut. Mulțumesc!

Razvan
#StarMember
Este disponibil și la Orange, am pus link-ul mai sus. Știam de noul telefon de la Samsung, însă am citit că vine cu funcții mult mai puține decât fratele lui S20, încă de acu 10 zile, pe alt forum. Aștept noua gamă S30, că poate vor renunța la Exynos și poate nu mai câștigă Trump alegerile și pun iar GMS pe Huawei 😄

Vio73
#StarMember
Foarte interesant acest model și recunosc faptul că nu știam de el. Sigur, aștept și eu noutăți și de la Huawei, dar cu GMS. Mulțumesc!

RstdWoo
Cunoscător
@Vio, de ceva vreme Orange vinde Samsung fie cu firmware ORO fie cu ROM. Cele luate din emag, de ex, vin cu ROM si in momentul in care il aprinzi pt prima data cu cartela Orange, va cere restart pt configurarea telefonului specific cu operatorul, adica volte,vowifi etc. Sa speram ca la urmatorul update, vine si esim.

Vio73
#StarMember
Nu mă mai uitasem pe la Samsung și remarc existența procesorului Snapdragon, lucru ce nu poate decât să mă bucure. E foarte util acest topic, cel puțin pentru mine! Mulțumesc foarte mult!