Întrebare fară răspuns

Daca am sunat cu numar privat, numarul meu de telefon poate fi descoperit?

Ajutati-ma va rog urgent!
Am sunat cu numar privat. Numarul meu de telefon poate fi descoperit in afara de politie?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Salut.Daca ai sunat cu numar ascuns nu poate fi descoperit.
Nici politia nu il poate descoperi fara ajutorul operatorului de telefonie.
In caz ca apelul a dus totusi la o infractiune,atunci politia il poate afla usor cerand operatorului lista cu apelanti al telefonului tinta.
Deobicei operatorul stie tot:apeluri chiar si cu numar ascuns,navigare pe internet,pozitia telefonului etc

Nu,l am lasat sa sune si am stat pe mut 5 secunde si am inchis

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2

Buna seara.Cand vrei sa apelezi cu numar privat la fiecare apel formezi codul nu apelezi din lista apeluri telefon pentru ca telefonul poate ignora codul introdus prima data.O seara buna

Eu nu mi-as da numele pe un site public, dupa ce am sunat pe cineva cu numar ascuns si mi-as face griji ca s-ar putea afla asta.. :)

Nu prea văd logica la ceea ce spui și de ce crezi că poate să te afle cineva, dar trebuie să știi că nu te poate identifica. Numai dacă se uită aici și dacă te recunoaște după voce! Cum spui că n-ai vorbit nimic...., nu e nicio problemă.

Si tot nu am inteles.... e o situatie ca CNP-ul: si ce daca l-ai sti? Atat timp cat nu ma cunoști și identifici ca persoană sunt doar un nume (numar) intr-o lista care oricum nu ajuta si nu ma afecteaza. ....ca drobul de sare de pe soba. :))
@initiator: daca apelul a fost cu numar ascuns atunci nu este afisat la destinatarul apelului. Neafisarea poate fi prin cod sau prin optiune a telefonului (meniu apeluri).

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Nu vad ce motive intemeiate ai avea sa suni cu numar ascuns!?!?!?

@initiator DA, NUMARUL TAU DE TELEFON POATE FI DESCOPERIT!

Depinde unde ai sunat. Unele institutii au setata centrala telefonica sa ignore comezile de tip "identitate ascunsa" in cazul apelurilor de intrare chiar daca apelantul suna cu numar ascuns. Posibil si unele companii din mediul privat sa aiba implementata aceasta facilitate.

Identitatea unui numar ascuns poate fi descoperita relativ usor daca numarul pe care l-ai apelat este un numar de tip VoIP sau daca are redirijare de apel catre un serviciu de tip VoIP.

@mihai_13 Aceasta faciltate este implementata pe mai multe telefoane (modele / marci). Chiar si unele suite de securitate pentru dispozitivele mobile au implementata aceasta functie, de ignorare a apelurilor cu identitate ascunsa.

In trecut, chiar si unele modele non smartphone aveau implementata aceasta facilitate de ignorare a apelurilor de intrare de tip "anonim" / "identitate ascunsa".

Problema @initiatorului este alta: El a sunat pe cineva cu numar ascuns si acum sta cu pampers de teama sa nu fie descoperit.

Pe ce te bazezi cand spui asta?
Suna tu cu numar ascuns pe la Guvern, Presedentie, Politie, SPP, SRI, SIE, Jandarmerie, STS, Nuclear Electrica, Primarie, Prefectura, BNR sau orice alta instititie "sensibila" si care tine de siguranta nationala! Vedem ce urmeaza dupa!

@ALL cei care traiesc intr-o bula si inca mai cred in Mos Craciun:

1. Aplicati pentru un cont de test la un serviciu profesional de VoIP;
2. Serviciul VoIP o sa va puna la dispozitie un numar de telefon virtual;
3. Aveti numarul de VoIP activ;
4. Din telefon setati o redirijare de apel pentru apelurile receptionate de tip anonim, catre numarul de VoIP;
5. Rugati un amic sa va apeleze cu numar necunoscut;
6. Respingeti aplelul;
7. Logati-va in contul de VoIP setat anterior si verificati jurnalul de apeluri.
8. VOILA, o sa aveti afisat in clar numarul de telefon al amicului care a apelat cu identitate ascunsa;

Treaba asta o facem inca de pe inceputul anilor 2000 cand telefonia mobila devenise ceva mai accesibila si toti cioflingarii dadeau beep-uri sau se tineau de glume proaste sunand cu identitate ascunsa, pentru ca in mintea lor erau anonimi si nu pot fi identificati, iar toata treaba era cool!

"@ALL cei care traiesc intr-o bula si inca mai cred in Mos Craciun:"
______________________________________
Moderatorii,cand moderati ceva,moderati pana la capat,nu ascundeti unele posturi si pe altele le lasati.
In ritmul acesta o sa ramaneti doar voi si cu FraUnID pe comunitate si atunci n-o sa mai aveti ce modera.
Ca la trolling domnul e specialist. De la o simpla intrebare de 3 cuvinte,a demarat o intreaga campanie de trolling,teorii ale conspiratiei,SRI,guvern,administratia prezidentiala,atacuri la persoana si limbaj de mahala.
Va place?
Asta o sa aveti,copy-paste cu nemiluita si trolling la greu.

Un număr de telefon privat poate fi depistat și fără sa contactezi furnizorul de telefonie mobila. Sunt mai multe aplicații care se pot instala atât pe android cât și pe iOS, nu o sa le fac reclama, dar condiția este ca tu sa ai aplicația instalată înainte ca cineva sa te sune cu număr privat/ascuns pentru ca aplicația sa poată decoda numărul. Sper ca ți-am fost de folos. :)

andrei_pinti
andrei_pinti

andrei_pinti

User level
Nivel
1
177 / 750
puncte
Custom field 2
andrei_pinti

Apropo de sunat cu numar privat

  • in luna Mai acest an am aplicat pentru o prelungire de abonament la portocala , dupa cateva runde de negocieri am ajuns la un consens dupa o amenintare cu portarea nr in alta retea , ce este hilar este faptul ca chiar operatorii de la serviciul contracte au incercat sa ma sune cu nr privat , de ce zic incercat deoarece aveam optiunea reject nr privat activata , dupa trei incercari consecutive de a ma apela cu nr privat au sunat cu nr la vedere :) totul in decurs de 3 minute :)

După cum ați observat, inițiatorul întrebării și-a șters contul. Cred că putem trage cu toții concluzia că astfel de discuții, astfel de replici acide și atac la persoană nu ajută pe nimeni, ci dimpotrivă. Scopul Comunității este cu totul altul și anume ca cei care au nevoie de ajutor să-și găsească rapid răspunsurile aici. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat de această dată. Prin urmare, vom închide acest topic aici cu rugămintea să încercăm pe viitor să ne limităm la a ajuta membrii cu răspunsuri concrete, la obiect și la subiect și să ne respectăm, fără să ne jignim unii pe ceilalți. Mulțumim.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!