Întrebare fară răspuns

lamurire in privinta furnizarii de internet fix

Buna ziua. Ma poate lamuri cineva ce este cu semnalul la internet fix si telefon in zona Tiganasi Iasi?
Am un router de 8 luni alcatel hh40vltehome station. De vreo luna de zile semnalul este foarte prost, in loc de 3 linii cit era pina acum pe router sint numai doua. Am incercat sa-l resetez dar tot la fel a ramas. Acum imi vine sa rid pina se incarca o pagina. La telefon aceeasi problema este. Va multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,
Iti recomand sa lasi un mesaj legat de problema cu semnalul fie pe chat-ul de pe aceasta pagina sau la nr. lor de telefon de aici: https://www.orange.ro/contact/ . Cel mai probabil tine de retea si trebuie verificat in teren de o echipa.

Salutare!
Vezi că ruterele alea Alcatel sunt cam praf. Ți-o spun din experiența proprie, că acolo unde ai un pic de semnal cu acest model, cu Huawei B 310 sau B 525 (pe care le am eu), este semnal maxim.
Sesizează oricum problema și la Orange, dacă zici că este și pe telefon semnalul prost.
Poți să le lași și feedback pe harta de acoperire!

@romeo amarandei Pe parte de date prin 3G / 4G numarul de liniute de semnal nu este chiar atat de relevant. In teste sintetice s-au obtinut rezultate satisfacatoare si cu o (1 aka una) liniuta de semnal.

Problema ta trebuie expusa tehnicului de la Orange. Poate o reinitializare a pofilului de date sa rezolve problema, daca nu poti aduce in discutie o inlocuire de echipament.

In ultima perioada au fost deschise N topicuri si au fost postate N mesaje care semnalau calitatea execrabila a conexiunilor de date mobile in randul utilizatorilor Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!