Întrebare fară răspuns

Modificare servicii Orange TV

Bună ziua.
Dețin 2 abonamente telefonie de aproape 2 ani și de aproximativ 7 luni am mai făcut un abonament Orange TV prin satelit, cu 2 receivere. La achiziționarea abonamentului am primit si o ofertă Home Net 4G, respectiv un modem cu wifi.
Ambele servicii fixe (tv satelit si internet) le folosesc la țară, unde evident nu am avut altă opțiune pentru TV și internet. Menționez că abonamentul este achizitionat pe o perioadă de 2 ani.
Problema e că urmează să ne mutăm în București, la bloc și nu am posibilitatea sa montez antena satelit. Chiar daca as obține aprobare pentru montarea antenei, nu ar avea semnal deoarece apartamentul se află la parter, din 8 etaje si este situat pe Vest!
M-am interesat si vecinul meu de palier, deține abonament Orange (TV + internet prin fibră).
Întrebare: pot schimba, unilateral, serviciile actuale de tv prin satelit, de la țară, cu un serviciu fix de TV având în vedere că există acoperire orange cu fibra optica, unde urmează să ma mut, respectiv București?

Mulțumesc.

Răspunsuri

Salut Florin. Sigur ca poti. Practic,vei avea aceleasi servicii dar sub alta forma,doar abonamentul sa nu fie mai mic ca valoare fiindca intra in conflict cu sistemul. Evident,pentru un raspuns profi,trebuie sa iei legatura cu un consultant Orange.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Atât abonamenelel de telefonie mobilă cât și cel de TV prin satelit l-am încheiat intr-un magazin partener Orange.
Trebuie să mă adresez in magazin sau direct la un consultant Orange?

Direct la consultant. In magazin doar ai incheiat contractul,iar cei de la parteneri nu au o marja prea mare de manevra.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salutare!
Eu cred că trebuie discutat serios la un Shop sau chiar la Serviciul Clienți și poate se găsește o rezolvare. Mi se pare de bun simț să se poată face trecerea de la tv satelit și net 4g la serviciile prin fibră.
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Buna seara.Trebuie mers intru-un Shop Orange pentru ca dispozitivele primite la antene satelit sunt diferite de cele pentru fibra optica,trebuie predate cele pentru antena satelit si in schimb sa primiti pentru fibra optica, si sa va programeze pentru tras fibra optica la adresa din Bucuresti.O seara buna

Bună ziua,
In situația dumneavoastră se poate face acest lucru, atat la Orange Shop cât și la magazinele partenere din oraș, ii solicitați reprezentantului din magazin ca după ce s-au instalat noile servicii prin fibră optică să se închidă automat serviciile prin satelit. După ce s-au instalat noile servicii trebuie returnat receiverul pentru televiziunea prin satelit routerul de internet rămâne la alegerea dumneavoastră dacă vreți să il înapoiați sau nu pentru că acela nu va mai funcționa ne mai având semnal pe cartela, returnarea se poate face la magazinele Orange nefiind necesar sa mergeți neapărat unde s-a făcut contractul, de recomandat sa mergeți la un Orange Shop deoarece nu toate magazinele partenere pot prelua echipamentul.

O zi plăcută.

Adrian.Calin
Adrian.Calin

Adrian.Calin

User level
Nivel
1
233 / 750
puncte
Custom field 2
Adrian.Calin

@FlorinHiT, ai reușit să schimbi abonamentul? Ai luat legătura cu un consultant Orange?
Te așteptăm să revii cu informații noi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!