Întrebare fară răspuns

Alimentare esuata card Orange Money

Neața, aseara am alimentat cardul OM de pe un alt card. Probleme este ca banii au fost trași din contul respectiv dar pe OM nu s a alimentat, iar pe aplicatie apare 0.

Răspunsuri

Depinde ce metoda ai ales: transfer din contul tert sau a alimentare directa din aplicatia Orange Money.

Daca ai ales prima varianta, transferul nu este realizat instant deoarece trebuie aprobat de banca. Banii au fost retrasi si sunt "blocati" pana in momentul in care transferul este procesat de catre banca si primeste OK-ul.

@Flory: Orice transfer bancar dureaza intre 2-3 zile lucrătoare cel puțin. Ca sa nu mai luam in considerare si hărnicia in prelucrarea (receptia) datelor aplicatiei. Deci se recomanda o minima rabdare.
Revino pe topic despre stadiul tranzactiei.

Nu am alimentat prin transfer bancar am alimentat contul ca in concluzie nimeni de la orange nu stie ce s a intamplat cu banii mei.De azi de dimineață nu primesc nici un raspuns

Flory in weekend nici nu ai de la cine primi raspuns,plus ca serviciul Orange Money este un departament separat si nu ai putea primi un raspuns de la relatii cu clientii. Ai rabdare pana luni.
Ciudata este totusi situatia. Daca ai facut transfer dintr-un cont al carui card il ai inrolat in aplicatia Orange Money si daca aveai bani suficienti ,banii ti-ar fi intrat imdediat in cont indiferent de ora sau zi a saptamanii.
Sa nu fie o problema la banca unde detii cardul cu care alimentezi.
Eu fac transferuri cel putin unul la doua zile si sume destul de mari dar nu mi s-a intamplat vreodata sa nu mi se alimenteze contul.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu mi s-a întâmplat niciodată să dureze mai mult de câteva secunde. Chiar dacă a apărut o eroare, ce încărcasem până la momentul apariției acesteia, era în regulă. Ceva nu este în regulă la tine!

@Flory85@, s-a rezolvat problema cu alimentarea contului pe care ne-ai descris-o aici?
Te așteptăm să revii cu detalii noi. Mulțumim.

Eu cred ca deja colegul nostru a si cheltuit banii :))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!