Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Money si-a facut Update

Orange Money si-a facut update-ul promis.

Răspunsuri

Salutare!
Am observat că s-a întâmplat acest lucru, iar acum mi-a cerut să mă autentifici, adică aceeași pași ca și pe la început ( cam la fel ca și când accesezi prima dată aplicația). Din fericire, văd că are mai multe funcții disponibile, inclusiv cea cu generarea extrasului de cont. Plus că mi se pare ceva mai fluentă parcurgerea prin aplicație. Să sperăm că nu mai sunt nici pauze.
Mulțumesc!

Salut, Szabolcs. Ne bucurăm că ai făcut deja update și ești încântat.
Poți citi despre toate noutățile aduse cu noul update aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2460537-psd2-noutati-plata-cardul-accesarea-aplicatiei-orange-money
Și te invităm pe topicul de mai sus ca să ne spui cum ți se pare acum aplicația.

Greu a mai venit update-ul, după ce a fost anunțat cu surle și trâmbițe pentru data de 24 septembrie. A 3-a încercare de logare a fost cu noroc și la mine :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!