Întrebare fară răspuns

Note 20 sau Note 20 ultra

Buna ziua tuturor.As avea o intrebare referitor la gama Note 20 sau Note 20 ultra pt cei care detin acest produs sau au cunostiinta in cauza de aceste smartphone uri. As dori sa stiu daca merita achizitia unuia dintre cele doua si mai exact daca s a mai optimizat bateria lor si este mai ok decat gama s20 +respectiv 20 ultra fiind posesor la ambele device uri si sunt foarte nemultumit pe partea de incarcare si utilizare, adica supraincalzirea telefonului in sine cat si in momentul in care este conectat la incarcator. Daca sunt mai ok gama Note 20 si merita achizitia lor in defavoarea gamei s20 plus cat si s20 ultra care m au dezamagit total atat ca si autonomie a bateriei catvsi supraincalzirea lor la regim normal de utilizare. Va multumesc si astept pareri si opinii pt Note 20.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mulțumim pt link-ul de review. Și eu sunt interesat de cele 2 modele pt ca S-urile m-au cam dezamăgit. Am avut o tentativa de a lua un S20, l-am dus înapoi a doua zi pt ca nu focaliza cum trebuie camera foto, nici măcar după toate update-urile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!