Întrebare fară răspuns

S 20 ultra 5g - incalzirea bateriei in timpul incarcarii

S 20 ultra 5G.
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de gama s20+ si s20 ultra 5G.
Este al treilea produs din gama s20 si problema persista si la s20 ultra, adica referitor la incalzirea bateriei undeva la 38 grade celsius in timpul incarcarii avand in vedere ca tot este oprit, inclusiv datele mobile. Abia poti sa tii telefonul in mana si incarcatorul este incins la maxim, nu il poti atinge.
Deci dati-mi un sfat, ce sa fac avand in vedere ca are un pret foarte mare gama s20 si nu mi se pare normal sa aibe aceste probleme. Repet, este al 3 lea device cu aceasi problema. Primele 2 device uri s20 plus returnate tot pentru acest aspect, am trecut la s20 ultra 5 g dar se pare ca aceeasi problema, incalzirea bateriei exagerat in timpul incarcarii si in timpul utilizarii normale gen facebook, messenger sau muzica, ajunge undeva la 36 grade celsius in timpul utilizarii.
Va multumesc si astept o sugestie.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit!
Dacă e ceva în neregulă, te sfătuiesc să îl trimiți în service. Am pățit și eu cu mai multe telefoane și tot așa am procedat. Nu uita să faci back-up la tot ce ai în el înainte de a te duce cu el. Succes!

Salut. Telefonul are o saptamana, ar fi culmea sa il trimit in service telefon nou, ca apoi cand il primesc din service sa nu mai fie in starea in care l-am trimis, sunt patit cu service-ul. Ii voi face retur inapoi, este al 3 lea produs din gama s20, deci exista ceva probleme majore in legatura cu bateria pt ca altfel nu imi explic.

Salut @Bogdan_42,

Daca esti Samsung fan ce poti face este sa transmiți acest feedback catre Samsung cu dovezi cat mai clare pentru a gasi o solutie in cazul tau și probabil si al altor utilizatori. Daca nu este schimbă producătorul, ai de unde alege alte modele.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!