Întrebare fară răspuns

Orange si Disney+

Prin Orange se va putea achizitiona in viitor si Disney+

Intr-un sondaj primit astazi am fost intrebat daca stiu despre platforma Disney+, daca as accepta 3 sau 6 luni gratuite la o eventuala achizitie etc (intai am fost intrebat de Netflix, apoi strict Disney +)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@bogapostu: ai vreo intrebare sau era doar informare?
Chestionare si sondaje se fac multe, iar Orange cu siguranta se numara printre cei care nu stau impasibili la nevoia sau solicitarea clientului. Netflix e una, Disney+ probabil e un post nou de TV ce se doreste a fi inclus in grila cablistilor si nu numai.
Cu toate acestea, de la sondare, prospectare, oferire in grila, ..... sunt niste etape de durata, fara a se intampla nimic neanuntat. Cu siguranta se vor cunoaste detalii la momentul potrivit.
PS: Si totusi, cum as putea "achizitiona" cele spuse de tine, daca voi fi interesant? Cu siguranta nu din "magazin online". Ar fi interesant de aflat.

Vorbim strict de serviciul de streaming Disney+, e gen Netflix cu productii Disney, Marvel etc.
Stiu ca are un cost de 7 euro pentru 4K si 4 device-uri
Am fost intrebat daca am auzit de el, daca as accepta plata acestuia odata cu abonamentul Orange, sau ca si compensatie (retentie)

Mda, se pare ca un zvon din categoria "momeala" a devenit o stire oficiala. Zvonul este preluat de pe https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/cand-apare-d...
‐---------------
Dupa cum spuneam, orice prospectare si analiza a unui produs/serviciu dureaza luni de zile pana la concretizare, in acest caz poate si un an de zile. Deci se recomanda rabdarea.
Si atat timp cat vei vedea productii marca Disney pe la alte Televiziuni inseamna ca exclusivitatea nu e concretizata. Deci bucura-te de ceea ce ai si va fi mai bine.

Salutare!
E foarte posibil ca pe viitor să se aibă acces prin intermediul Orange și la acest serviciu. Asta depinde de marketingul lor și de cât de accesibil și căutat este. De aia fac și sondaje.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!