anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate face transfer date de pe telefon defect pe unul functional, aceeasi marca?

2na
Junior
Se pot transfera datele (foto, adrese contact, w.app., note, videoclipuri etc.) de pe un telefon defect care se inchide si se deschide singur (mi s-a spus ca procesorul este de vina) pe un alt mobil care este nou?
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru
2na pe langa raspunsurile bune primite de la colegii de comunitate as dori sa adaug .. - asta sa-ti fie invatare de minte, data viitoare sa folosesti un card SD pe care sa redirectionezi toata media produsa de telefon (filme, poze, muzica, inregistrari audio, backup contacte etc. etc.) (si inca ceva, nu-ti cumpara niciodata un telefon care nu are slot de card)

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Fastfurios20
Junior entuziast
Buna ziua,incercati la un service de telefoane poate va ajuta,cu problema tehnica pe care o are, acasa la un calculator nu cred ca este posibil sa transferati nimic.O zi buna

Jay
Campion certificat
Buna! Este recomandat ca, la ducerea unui telefon in service sa fie dus gol, nu întotdeauna se pot salva datele din el.. si, chiar dacă problema pe care o are nu duce la pierderea datelor, vorbim de date personale, ale tale sau ale prietenilor.. Depinde de telefon, eu am telefon cu sistem android si, cand am schimbat telefonul, am transferat prin Smart Switch, pe care l-am descarcat din magazin play in ambele telefoane.. s-a transferat inclusiv interfata, exact ce aveam pe un telefon s-a transferat pe celalalt.. Datele mai pot fi transferate si intr-un laptop sau pc, prin cablu de date.. Nu stiu daca ai incercat sa incarci vreodată un telefon prin laptop, dar, de obicei te întreabă ce vrei sa faci, daca vrei acces la telefon sau nu.. Ai un topic despre transferul conținutului unui telefon pe alt telefon in link-ul de mai jos.. https://comunitate.orange.ro/questions/2053711-transfer-continutul-telefonul-vechi

Diana
Cunoscător
@2na in afara de metoda descarcarii continutului telefonului in laptop printr-un cablu de date ,mai sus mentionata,mai este o cale super usoara daca ai un cont Google si setari de back-up prin Google drive,eu asa procedez cand schimb telefonul ,prin aplicatiile din Google play sau poti incerca metodele din link-ul https://www.lerato.ro/blog/14-metode-pentru-a-ti-recupera-datele-pierdute-din-telefon/

mihai_13
Maestru
2na pe langa raspunsurile bune primite de la colegii de comunitate as dori sa adaug .. - asta sa-ti fie invatare de minte, data viitoare sa folosesti un card SD pe care sa redirectionezi toata media produsa de telefon (filme, poze, muzica, inregistrari audio, backup contacte etc. etc.) (si inca ceva, nu-ti cumpara niciodata un telefon care nu are slot de card)

FLo1
#StarMember
@2na: depinde intre ce telefoane (ca marca) vrei sa faci transferul si daca telefonul defect mai functioneaza cat sa poti face acest transfer. @mihai_13: Nu toate datele se pot transfera pe un memory card. Exemple pot fi ca : SMSuri, email (altele decat cele care sunt pe exchange server sau imap, de exemplu cele pe pop3), contacte nesalvate in cont de gmail. Posibil nici un whatsapp sa nu fie actual daca backupul se realizeaza lunar. Doar fisiere media sau alte documente independente de aplucatii pot fi mutate pe suport extern telefonulului adica un card de memorie.

FaraUnID
Campion certificat
Daca din diverse motive telefonul ala nu sta deschis, nu ai cum sa realizezi o conexiunea activa intre el si un PC pentru a putea extrage datele. Cel putin acest lucru nu se poate realiza de catre un home user, deoarece operatiunea necesita scule ceva mai sofisticate. Daca exista un back-up activ, undeva in cloud Google sau direct pe platforma producatorului (Huawei Cloud, Xiaomi Cloud, Apple Cloud, etc) datele se pot recupera de acolo.

Ascary
Campion certificat
Salut 2na. Unitatea de stocare a unui telefon nu este ca cea a unui calculator/laptop. Ea este prinsa in placa de baza si daca telefonul nu iti functioneaza nu ai cum sa recuperezi datele de pe el. Nici in service nu are cum sa te ajute.

Vio73
#StarMember
Salutare! Doar dacă le ai salvate într-un cont sau ce ai pe un memory card, le poți recupera de acolo pe noul dispozitiv. Altfel e mult mai complicat, dacă ai telefonul defect.

2na
Junior
Va multumesc tuturor ! 🙂 🙂

DanielaH
Moderator
@2na, ai reușit să transferi datele?Te așteptăm să revii cu mai multe informații ce pot fi utile și altor membri. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.

2na
Junior
da asa este ,dar ce te faci cu angajații Orange care.ti spun ca nu ai nevoie de un card de memorie pt.ca ai suficienti GB p tel.!?? Reușind intr.un final sa.i spun ca vreau totuși un card de memorie (între timp mi.am luat un Samsung Galaxy A51 5G care are 128 GB)a rămas mirat ca.l solicit. Mai am o intrebare ,ați auzit în comunitate ca acest tel.sa aibă sist.de blocare prin amprenta sau fizionomie ,,de forma,, ,adică numai asa ca da bine la marketing ca în rest nu functioneaza?! Multumesc

FLo1
#StarMember
@2na: Asculta de ALTII, dar actioneaza ca TINE. Nu face ceva doar pentru ca "au spus altii". Un card este util si pentru "backup",siguranta si salvare date, nu doar pentru extindere memorie interna. Cat priveste functiile de "surplus", multe sunt doar de fatada, ca sa dea bine. Poate utile, dar in general cu scop de satisfacere "moft" si "comoditate" al fiintei umane.

Ascary
Campion certificat
@2na nevoia de mai mult spatiu de stocare este relativa. Unora le ajung 32GB,iar altora nu le ajunge nici juma' de Terabyte. Nu sunt de vina angajatii Orange ca tu nu stii de cat spatiu ai nevoie,dar nah...mereu sunt altii de vina...

FaraUnID
Campion certificat
Un angajat Orange care afirma faptul ca "ca nu ai nevoie de un card de memorie pt.ca ai suficienti GB p tel" nu are nici cel mai mic motiv ca pe cartea sa de munca sa scrie Orange Romania. O astfel de persoana nu este: - nici pro client pentru ca nu este capabil sa asculte clientul si sa-l consilieze in a-l ajuta pe acesta sa ia cea mai buna decizie de achizitie si o decizie care se preteaza pe nevoile sale reale; - nici pro companie, pentru ca da cu piciorul unei vanzari care genereaza profit; Aceste exemple vin sa intareasca, daca mai era nevoie, nivelul de pregatire si profesionalism pentru majoritatea angajatilor Orange si cat de mult a scazut acest nivel, dupa criza din 2009 - 2010.