Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Banca de net Orange! Ce părere aveți?

Cred că este o campanie super.
Voi ce părere aveți?

Detalii mai jos:
https://www.orange.ro/bancadenet/

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am văzut și eu astăzi! Mi se pare foarte bună ideea că ai posibilitatea să oferi net altora, iar pe deasupra, mai ai și bonus gratuit în Orange Tv go. Orange aduce inovația și pe acest segment!

Am vazut, am si oferit azi.. Imi place ideea, e ca un joc..
Chiar voiam sa spun despre ea, dar, m-am luat cu alte treburi și am întârziat.. din acest motiv eram pregătită cu niste informații :)
Oferta este pana în 18 noiembrie, insa, cine stie, asa cum alte campanii s-au tot prelungit, daca prinde, poate se continua..
Poți primi 10 sau 20 GB și, poti oferi, daca esti pe prepay, 5/10/15 GB, sau, in cazul in care ești pe abonament (activat după 5 iunie 2018), netul neconsumat, dupa emiterea facturii sau 15 GB daca ai abonament cu net nelimitat.. Si, ca oricare alt bonus, il primesti daca numarul de telefon este in perioada activa..
Informatii in poze, inclusiv despre exceptii.. Eu n-am timp de alte aplicatii, filme, etc.. deci nu am activat optiunea World HD Go..
Sunt curioasa cat net vor spune sms-urile ca am oferit..

As oferi si eu ceva GB dar nu am cui. Toti au net garla odata cu ofertele astea noi de net fie ca e prepay fie postpay.
Pare-se ca internetul mobil nu mai este o problema. Nu am prea mai auzit oameni care sa se planga de trafic putin si mai toata lumea sta cu datele pornite cand nu se afla in acoperirea WiFi.
Sigur, aceasta noua initiativa a Orange este salutara si sa tina cat mai mult, iar daca nu tine probabil ca Orange va veni si cu alte oferte, mai ales ca vine iarna si ele se vor inmulti :)

Conform numărătorii de ofertanți / solicitanți si soldului bancar, cred ca merge bine..
Nu trebuie sa oferi cuiva anume, ii pui la banca, si-i iau singuri, cei care au nevoie.. :D

Bună inițiativa, însă dacă ar merge și rețeaua ORO ar fi cu adevărat un câștig, dar în realitate, 4G pe B20 in ransharing cu Vodafone este inutilizabil, în rest marketing la greu.

Mda, extaz maxim pentru același tipar de campanie la care doar ambalajul este schimbat, la execuție din păcate este aceiași instalație de împachetat. Problema este fie la "execuție"(ceea ce se poate remedia), fie la comandă (ceea ce înseamnă că așa se dorește și nu se știe altfel).
"Netul primit este valabil 30 de zile cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit în cazul cartelelor reîncărcabile sau cu un abonament activ în cazul abonaților.". Deci vreți mai mult de atât? Necesită explicații suplimentare? Pentru mine este trist că încă se mai încearcă astfel de împachetări ale bunăstării.
Cât privește partea cu bonificația TV, m-am ars o dată cu nefuncționarea și configurarea parțială a posturilor TV. Prima dată din ... neștiință inocentă. A doua oară ar fi din prostie curioasă.

Ceva nou sub soare? O campanie extraordinară? Ați parcurs inclusiv condițiile de eligibilitate pentru ”primire”? Că de luat se poate lua de la oricine e dispus să dea. ”Netul primit este valabil 30 de zile cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit în cazul cartelelor reîncărcabile sau cu un abonament activ în cazul abonaților”. Observați ceva repetare, sau cum spunea altcineva din Comunitate... ”deja-vu”? Nimic nu ti se oferă cu o mână fără a ți se lua cu două mâini, sau altfel spus doar cedarea resurselor este gratuită, primirea lor e contra cost.

Mi se pare o idee buna...acum sa speram ca vor prelungi oferta, si nu o sa fie decat pana in noiembrie.

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4394 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

E a nu stiu cata campanie de acest gen in care s-a schimbat doar ambalajul si nimic altceva:

"Daruieste si pimesti, Daruieste si castga, Doneaza si castiga, E minunat sa oferi, dar e grozav sa primesti, Cerul este albastru, Apa este uda, Papa este catolic"

Mai trist este faptul ca mai si citim mesaje de ridicare in slavi, postate de unele persoane ca "Orange aduce inovatia pe acest segment". Inovatie la ce?

Sau mai bine spus, voi macar aveti ideea ce inseamna notiunea de inovatie / inovator / invativ? Unde-i inovatia pe acest segment?

Pai unde-i smecheria daca cel care primeste tre' sa plateasca ca sa-l primeasca?
Cred ca mai bine ar fi fost sa-l primeasca fara sa activeze vreo optiune. Bine,nu sa ia net pentru tot neamu',sa fie o limita de 2-3-4 giga,dar sa-l primeasca cand ii crapa maseaua si nu are bani nici de reincarcare.

@Ascary: Eeehhhh, vezi cum stă problema. Acum apare întrebarea: Îți mai vine să spui ”Cred ca mă pot lipsi de vreo 10-15 GB” atunci când COLECTORUL preia gratuit, dar oferă mai departe contra cost? Sau altfel spus: <<Dacă iau de la tine gratis și vând mai departe altcuiva nu-i așa că te vei simți încântat?>>

Nu sunt in regula restrictiile puse pentru a beneficia de un bonus pe care cineva ti-l face cadou. Daca eu am GB suficienti si imi dati varianta de a oferi cativa cadou, de ce sa-i impuneti acelei persoane anumite reguli pentru a intra in posesia lor???

Pentru ca It's All About The Money

In ritmul asta or sa ajunga sa percepa, din nou, taxa de conectare in retea cum se practica pe vremea diALOg-ului. Pentru ca SIM-ul sa poata avea accea in retea trebuia sa platesti cca 20 USD taxa de activare, la momentul abonarii.

In prima faza cand am citit "Banca de net" instinctiv m-am gandit la ceva in genul "Banca de alimente" si unde abonatii sau utilizatorii prepay sa aiba posibilitatea sa doneza XX GB inclusi in pachetul de date sau optiune prepay, pentru scolile din mediul rural.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!