Întrebare fară răspuns

Școală în online sau în clase?

Ușor, ușor vine toamna și, odată cu ea, ne întoarcem cu gândul la școală. 

Peste 30.000 de elevi, profesori și părinți au început noul an școlar 2020-2021 în platforma gratuită Digitaliada „Învățare și testare online”.

Platforma este în limba română, este gratuită, conținutul este îmbogățit permanent și funcționează pe orice device. Pentru a veni și mai mult în sprijinul învățării online, clienții Orange beneficiază de trafic de date gratuit, pe tot parcursul anului școlar 2020-2021, la accesarea platformei interactive „Învățare și testare online”, dar și a celor peste 2000 de resurse educaționale din digitaliada.ro.

Mai multe detalii despre programul Digitaliada găsiți aici.

 

Îmi amintesc că îmi doream să încep școala pentru a ieși din rutina deja stabilită pe parcursul verii, eram entuziasmată și voiam să îmi văd din nou colegii.

Însă acum, situația este diferită, unii elevi merg fizic, alții rămân la varianta online.

 

Cum au fost aceste prime zile de școală pentru voi, ca părinți, profesori? Copiii din familie preferă să învețe online sau să meargă fizic la ore?

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Previzibil, mai degrabă, după ce au fost dezvoltate platforme online de învățământ și manuale online. Cineva trebuie sa își încaseze banii investiți.
Bine ca au rămas after-school-urile deschise! Eu logica asta nu o înțeleg nicicum.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Eu nu sunt de acord cu învățarea in mediul on-line , mai ales în cazul copiilor mici care inca nu sunt formati și nu au o experiență îndelungată în colectiv.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!