Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu reusesc sa imi creez contul Orange Money

Buna, nu reusesc sa imi creez profilul Orange Money, nu trec la pasul 2 unde imi pun C.I. ...Deci imi pun nr de telefon, emailul, bifez acordurile si revine la pagina principala si atit...ce s ar putea face? unde gresesc?

Răspunsuri

Buna!
Situațiile care tin de contul personal de client, se rezolva cu serviciul clienți.
Daca nu reușești sa rezolvi telefonic, posibil sa fie nevoie sa mergi intr-un Orange Shop.

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Sorin, bun venit în Comunitatea Orange!

Ne dai te rog, mai multe detalii? Care este pagina principală la care spui că revine aplicația? Este necesar să bifezi mai multe pagini cu acorduri. Le-ai bifat pe toate? Numărul de telefon introdus este al titularului de contract, da?

 

Vom sesiza și noi problema ta colegilor noștri de la Orange Money.

Sigur că, între timp, poți oricând solicita un card de debit in magazin, dacă situația persistă. 

Salut Sorin,nu gresesti nicaieri,seteaza in fontul telefonului din setari-display-font size and style pe un font cat mai mic ca sa iti intre toata pagina si sa vezi butonul "continuare/urmatorul". Dupa ce iti creezi contul poti sa revii la fontul avut de tine anterior.
Succes si sa ne tii la curent.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!