Întrebare cu răspuns(uri)

Iconite diferite 5G

Pe S20+ 5G apar 2 iconite diferite de 5G (atasez screenshoturi). Stie cineva care este diferența intre ele? Din ce am observat iconita fara fundal este văzută ca LTE de speedtest in timp ce cealalta este 5G.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Una este rețeaua 5G reală prin banda N78, și alta este 5G prin N1 semnalizată de rețea, însă nu este momentan compatibilă și cu S20.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Una este rețeaua 5G reală prin banda N78, și alta este 5G prin N1 semnalizată de rețea, însă nu este momentan compatibilă și cu S20.

Unul emite prin banda 3,5-3,8 GHz și altul pe 2100 MHz, actualul 3G. Probabil după ce vei face un update la telefon vei avea peste tot 5G. Rețeaua ORO semnalizează peste tot 5G, ca să și încânte utilizatorul final, chiar dacă în spate traficul se face pe LTE.

Să sperăm că lucrurile se vor regla după ce se va licita spectrul 5g și se va face o acoperire decentă în această tehnologie.
Important este că ai 5g, iar iconițele apar în funcție de telefonul deținut.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!