Întrebare fară răspuns

Prețuri reduse la YOXO

Vești și mai bune decât cele primite pe email :)
Abonamentele YOXO au preturi mai mici decât cele din reclamă. Am anexat capturi de ecran cu mesajul primit și prețurile din aplicația YOXO.
Personal mă bucur că au luat decizia reducerii prețurilor și așa cum sunt acum mi se par ok.
Voi ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

@svetalex: Informatia este corect ca idee, nu ca valoare. Vezi informatiile actualizate in atasament sau aici: https://yoxo.ro/abonament/
___________________
By the way:

  • Cum vi se pare ideea de a cumpara cu 1 leu si a vinde cu 25 de bani? Este convenabila "felia" clientului de DOAR 25 %????
  • Cum vi se pare ideea de a oscila intre "Yoxo = abonament", trecere pe prepay sau a pierde numarul in cazul in care nu mai reincarci? Pentru ca Yoxo neincarcat nu asteapta precum un prepay sa te gandesti cand ai chef sa-l "alimentezi".
  • Astept sa vad pe cand eSIM la YOXO... pentru ca deocamdata nu e valabil.

Deși au fost perioade când diferențele de beneficii erau mult mai mari, între prepay si abonament si, era mult mai convenabil decat acum, sa ai prepay, comoditatea a ieșit mereu învingătoare.. Cand am avut prepay, a fost ocazional, pentru ca am activat 1-2 cartele primite gratuit.. Din ce am vazut/auzit, pana acum, yoxo nu este pentru mine.. tot abonamentul rocks... :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Jay: Dacă doar ”comoditatea” este singura problemă, nici nu mai e nevoie de efort suplimentar. YOXO te ajută implicit și cu plata facturii, doar să ai bani suficienți pe card. Abonamentul Orange însă așteaptă să fie achitat cu mânuța ta, că nu vrea singur, la fel ca un prepay. Dar la YOXO este suficient să știi ce poate și cel puțin jumătate din discuțiile de ”probleme” din Comunitate ar fi dispărute. Ca să fiu mai explicit, nu ar mai exista probleme. :))

@Vio73 se pare că este vorba de două campanii diferite. Cea pentru care a pus @FLo_1 captură de ecran este valabilă până la 31 octombrie. Cred totuși că după 31 octombrie prețurile vor rămâne reduse conform email-ului pe care l-am primit eu :)

Orange va decide ce e mai bine si conform politicii unitare, indiferent că se cheamă ”abonament”, ”prepay”, sau ”Yoxo”. Bineînteles, se pliază pe cerințele și preferințele consumatorului final, dar și concurenței oferită de piață.
În cazul ”Yoxo” fiind la început de drum, se încearcă diferite forme de lansare, promovare și ”execuție” cu bătaie lungă. Altfel riscă un înec la mal asemeni multor alte încercări concurente. Din acest motiv nici nu se ”dă tot din casă”..... încă. Dar fiecare alege ce e mai bine pentru el și apreciază mai mult ceea ce contează cu adevărat pentru el. Că doar de aceea se cheamă.... ”libertate”. :)))

@Flo, nu la comoditatea platii m-am referit, ci la comoditatea de a folosi fara grija dupa cum doresc telefonul, pentru ca voi plăti după, la comoditatea de a vorbi oricând la serviciul clienti, chiar dacă sun foarte rar și durează pana răspund, nu in limita a 2 apeluri pe luna, la comoditatea de a nu fi nevoita sa dau din colt în colt ca trebuie sa vorbesc și nu mai e activ creditul sau nu mai am resurse, sau eu stiu ce nu mai merge.. și poate n-am in momentul ala cum sa încarc.. inainte erau mai puține resursele decat acum, aveam cunoștințe daca dădeau mai mult bipuri.. ideea e ca, în timp, am rămas cu preferință pentru abonament.. de fapt, e mai mult un confort psihic decat comoditate.. :))
Nu am uitat de platile facturilor pana acum și, cred ca se poate discuta la banca pentru a nu mai avea grija lor.. dar, deocamdată prefer sa antrenez creierul, sa mai tina si el minte..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Pentru a atrage mai mulți oameni de la prepay la Yoxo, pachetul de 30 lei ar trebui redus la 20 de lei, acum la 25 lei este încă sub extraoptiune de 5 euro care oferă 55 Gb net. În funcție de vânzările cu noile preturi, probabil oferta poate fi ajustată.

25 lei este un pret bun pentru un abonament. Iar cei 20 Gb cred ca sunt mai mult decat suficienti. E o decizie inteleapta sa reduca preturile la abonamente. Cu siguranta vor atrage mai multa clientela. La cartela risti sa ramai fara credit si cea mai ieftina incarcare este de 30 lei.

@Ciucuras: Te inseli asupra costurilor. Eu nu incarc prepay-ul mai mult de 100 lei anual si apelez chiar zilnic de pe telefon. La cei 30 de lei lunar (cum spui ca e ok ca valoare) ajungi lejer la vreo 400 lei anual.
---------------
Cu am mai spus si o recunosc si altii: comoditatea nu e gratuita. Deci fiecare investeste in ce considera.

Nu imi imaginez de ce ar vrea cineva abonament Yoxo. Inafara de acele 2 persoane care consuma < 20 GB/luna cartela prepay de 5 euro cu 105 GB este mult mai avantajoasa. Macar daca oferea 5G, eSIM, Number Share sau macar Phone Credit/Puncte Thank You. Pentru mine in momentul asta nu are sens si nici nu stiu pentru cine ar avea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!