Întrebare fară răspuns

Prețuri reduse la YOXO

Vești și mai bune decât cele primite pe email :)
Abonamentele YOXO au preturi mai mici decât cele din reclamă. Am anexat capturi de ecran cu mesajul primit și prețurile din aplicația YOXO.
Personal mă bucur că au luat decizia reducerii prețurilor și așa cum sunt acum mi se par ok.
Voi ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@svetalex: Informatia este corect ca idee, nu ca valoare. Vezi informatiile actualizate in atasament sau aici: https://yoxo.ro/abonament/
___________________
By the way:

  • Cum vi se pare ideea de a cumpara cu 1 leu si a vinde cu 25 de bani? Este convenabila "felia" clientului de DOAR 25 %????
  • Cum vi se pare ideea de a oscila intre "Yoxo = abonament", trecere pe prepay sau a pierde numarul in cazul in care nu mai reincarci? Pentru ca Yoxo neincarcat nu asteapta precum un prepay sa te gandesti cand ai chef sa-l "alimentezi".
  • Astept sa vad pe cand eSIM la YOXO... pentru ca deocamdata nu e valabil.

Deși au fost perioade când diferențele de beneficii erau mult mai mari, între prepay si abonament si, era mult mai convenabil decat acum, sa ai prepay, comoditatea a ieșit mereu învingătoare.. Cand am avut prepay, a fost ocazional, pentru ca am activat 1-2 cartele primite gratuit.. Din ce am vazut/auzit, pana acum, yoxo nu este pentru mine.. tot abonamentul rocks... :)

Si eu sunt "adeptul" abonamentului :)))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Jay: Dacă doar ”comoditatea” este singura problemă, nici nu mai e nevoie de efort suplimentar. YOXO te ajută implicit și cu plata facturii, doar să ai bani suficienți pe card. Abonamentul Orange însă așteaptă să fie achitat cu mânuța ta, că nu vrea singur, la fel ca un prepay. Dar la YOXO este suficient să știi ce poate și cel puțin jumătate din discuțiile de ”probleme” din Comunitate ar fi dispărute. Ca să fiu mai explicit, nu ar mai exista probleme. :))

@Vio73 se pare că este vorba de două campanii diferite. Cea pentru care a pus @FLo_1 captură de ecran este valabilă până la 31 octombrie. Cred totuși că după 31 octombrie prețurile vor rămâne reduse conform email-ului pe care l-am primit eu :)

Flo poate si Orange ar trebui sa ia in considerare plata recurenta pentru abonamente.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Orange va decide ce e mai bine si conform politicii unitare, indiferent că se cheamă ”abonament”, ”prepay”, sau ”Yoxo”. Bineînteles, se pliază pe cerințele și preferințele consumatorului final, dar și concurenței oferită de piață.
În cazul ”Yoxo” fiind la început de drum, se încearcă diferite forme de lansare, promovare și ”execuție” cu bătaie lungă. Altfel riscă un înec la mal asemeni multor alte încercări concurente. Din acest motiv nici nu se ”dă tot din casă”..... încă. Dar fiecare alege ce e mai bine pentru el și apreciază mai mult ceea ce contează cu adevărat pentru el. Că doar de aceea se cheamă.... ”libertate”. :)))

@Flo, nu la comoditatea platii m-am referit, ci la comoditatea de a folosi fara grija dupa cum doresc telefonul, pentru ca voi plăti după, la comoditatea de a vorbi oricând la serviciul clienti, chiar dacă sun foarte rar și durează pana răspund, nu in limita a 2 apeluri pe luna, la comoditatea de a nu fi nevoita sa dau din colt în colt ca trebuie sa vorbesc și nu mai e activ creditul sau nu mai am resurse, sau eu stiu ce nu mai merge.. și poate n-am in momentul ala cum sa încarc.. inainte erau mai puține resursele decat acum, aveam cunoștințe daca dădeau mai mult bipuri.. ideea e ca, în timp, am rămas cu preferință pentru abonament.. de fapt, e mai mult un confort psihic decat comoditate.. :))
Nu am uitat de platile facturilor pana acum și, cred ca se poate discuta la banca pentru a nu mai avea grija lor.. dar, deocamdată prefer sa antrenez creierul, sa mai tina si el minte..

Pentru a atrage mai mulți oameni de la prepay la Yoxo, pachetul de 30 lei ar trebui redus la 20 de lei, acum la 25 lei este încă sub extraoptiune de 5 euro care oferă 55 Gb net. În funcție de vânzările cu noile preturi, probabil oferta poate fi ajustată.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

25 lei este un pret bun pentru un abonament. Iar cei 20 Gb cred ca sunt mai mult decat suficienti. E o decizie inteleapta sa reduca preturile la abonamente. Cu siguranta vor atrage mai multa clientela. La cartela risti sa ramai fara credit si cea mai ieftina incarcare este de 30 lei.

@Ciucuras: Te inseli asupra costurilor. Eu nu incarc prepay-ul mai mult de 100 lei anual si apelez chiar zilnic de pe telefon. La cei 30 de lei lunar (cum spui ca e ok ca valoare) ajungi lejer la vreo 400 lei anual.
---------------
Cu am mai spus si o recunosc si altii: comoditatea nu e gratuita. Deci fiecare investeste in ce considera.

Nu imi imaginez de ce ar vrea cineva abonament Yoxo. Inafara de acele 2 persoane care consuma < 20 GB/luna cartela prepay de 5 euro cu 105 GB este mult mai avantajoasa. Macar daca oferea 5G, eSIM, Number Share sau macar Phone Credit/Puncte Thank You. Pentru mine in momentul asta nu are sens si nici nu stiu pentru cine ar avea.

Este puțin net la 25 lei, ia să ofere 50 Gb la 25 lei, parca altfel se vede.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ia sa ofere de la 100 GB in sus ca sa aiba vreo sansa.

Cred ca orice ar face abonamentul asta nu poate avea succes. In zona 5 - 14 euro pierde fata de cartela iar in zona 15+ euro pierde fata de Smart 15 care ofera nelimitat 5G + eSIM si ce beneficii mai au abonamentele.

Pentru cei care nu gasesc explicatii: Yoxo mizeaza pe buyback de date mobile, dar la 25% din valoarea initiala nu devine rentabil. Adica niste OTY la abonament devin mai rentabile decat acest buyback. Ca sa nu vorbim si de alte beneficii. Pe de alta parte la valoarea initiala ai putin trafic inclus, dar pentru dependentii de " date mobile" exista suplimentul de 1GB pentru 1 leu. Insa astfel platesti de nu merita. Povestea continua, transformari vor mai urma, insa fiecare va decide in functie de nevoile propri.

Anticipam oferta de cand au trimis un studiu de piata pentru aceste cartele. Personal optiunea de 19 RON (25 RON) cu buyback de date mi se pare ideala pentru cei ce nu folosesc internetul, exemplu persoane in varsta. Bineinteles, pica minutele internatonale in varianta YOXO dar are nelimitat national ceea ce nu a putut decat sa ma bucure. Cu buyback pe internet si la pretul de 25 RON, tot este o oferta cu Nelimitat minute si sub Prepay-ul de 5 euro.

Pentru optiunle de cu 60GB si 100GB de net discutiile sunt mai delicate intrucat momentan PrePay-ul ofera promotii destul de competitive, dar este posibila trecerea la Yoxo fortata prin modificarea ofertelor PrePay (putin probabila in conditiile actuale ale preturilor PrePay practicate de ceilalti operatori).

Totusi nu pot sa nu observ oarecum beneficiile, eu nefolosind constant acele minute internationale din Prepay iar pt. apelurile catre SUA sunt cam inutile deci prefer sa incarc Rebtel si sa fac apel VoIP din suma preincarcata pt apeluri externe.

(+) Perioada de gratie conform contractului este ok : "In cazul in care la finalul celor 48 de ore din perioada de gratie, clientul nu a platit, serviciile ii vor fi suspendate timp de 28 de zile. I se va permite accesul in aplicatie, sa primeasca apeluri si SMS-uri, insa nu va putea apela sau trimite sms sau sa faca consum de date"

(-) Cu roaming-ul iarasi este delicat pentru ca te obliga sa treci la un abonament superior, mi-ar fi placut o extraoptiune 5-10 lei cu Roaming pt. pachetele mai ieftine, ai fi putut optimiza mai usor abonamentul.

(-) Legat de costul per GB suplimentar, nu am citit termenii, dar in aplicatie imi arata ca 20GB suplimentari sunt 5 lei extra fata de abonamentul actual deci un cost de 0,25 RON pe GB - posibil ca teoria cu 1 RON GB si buyback cu 0,25 sa nu mai fie valabila.

(-) Evident, urasc ca nu pot adauga mai multe numere in Yoxo din aplicatie, totusi am decis sa incerc oferta cu una dintre cartele.

In concluzie mi-ar placea sa vad si mai multe optiuni cu diferite resurse la costuri modice (upgrade pt Roaming la pachetul actual fara a mai trece la alt pachet, pachet de MMS-uri, pachet nelimitat in retele sociale, pachet de date nelimitat 8 pm-8am tip Happy night etc., pachete mai ieftine pt resurse internationale in afara SEE ).

Doar menținând prețurile scăzute unii useri vor accepta să aleagă beneficii mai puține ( ex internet ) pe variantele propuse de YOXO. In secunda in care YOXO trece la o tarifare superioara, mulți utilizatori ce sunt atrași de plata recurenta și opțiunea de a cumpăra o cantitate mai.mic de net , vor migra la PrePay.

Update cu vești bune!
Oferta cu prețuri reduse la abonamentele Yoxo a fost prelungită până pe 28 februarie 2021.

Sunt sigur ca Flo o sa dea pe dinafara de bucurie :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Bine ca nu s-a prelungit pana pe data de 30 Februarie..... nu de alta, dar, in decursul anilor, am fost martor la unele glume de genul acesta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!