anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go nu funcționează pe smart tv Samsung 6 series sistem operare Tizen.

Thio
Junior
Aplicatia Orange tv go nu funcționează pe smart tv Samsung 6 series Tizen, nume dispozitiv 17 KANTM UHD BASIC, versiune bild 69710, versiunea de aplicație 3.0.0?
Stie cineva solutia?
1 Soluţie acceptată‚

AndreiB
Junior
Buna ziua, Am revenit cu o actualizare: In urma suportului oferit de catre echipa Orange am ajuns la o solutionare. Practic pentru a remedia problema fara a mai fi necesar hard reset al tv-ului, tot ce trebuie facut este ca din aplicatia mobila Orange TV Go sa se stearga dispozitivul asociat (in Contul Meu - dispozitive asociatie o sa gasiti TV-ul). Dupa ce dispozitivul a fost eliminat de acolo, la urmatoarea pornire a TV-ului o sa va ceara din nou sa va conectati prin SMS sau Cod QR si totul o sa redevina functional. Practic tot ce este necesar este sa aveti aplicatia Orange TV go si pe un dispozitiv mobil - va logati in aplicatie si ulterior eliminarii TV-ul din lista de dispozitive asociate totul isi revine la normal. Multumesc echipei Orange pentru ajutor!

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

Jay
Campion certificat
Salut! Cam tehnica întrebarea, nu stiu daca a întâlnit cineva exact situația asta, sau mai repede te poate ajuta serviciul clienți, insa, eu m-am uitat pe aplicația Orange TV GO din telefon si am versiunea 8.1.1

And04
Senior
Salutare! Ne puteti da mai multe detalii despre aceasta problema? Va apare ceva pe ecranul televizorului atunci cand incercati sa deschideti Orange TV Go?

Ascary
Campion certificat
Specialistul nostru pe Orange TV Go pentru smart TV este colegul Vio73. I-am trimis un mesaj si il asteptam sa iti raspunda.

Salut, Ce mesaj de eroare iti apare? Pe alte dipozitive (Telefon, Tableta, Browser Web) iti functioneaza? Ne poti trimite cateva screenshoot-uri?

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă nu funcționează, nu știu ce să zic. Ai șters/reinstalat aplicația? Nu merge nici prin chromecast? Pe TCL-urile mele (mult mai ieftine) funcționează fără probleme! Îți zice ceva anume?

Thio
Junior
Versiunea de aplicație e cea din magazinul de aplicații al tv ului. Aplicatia am reusit sa o instalez, dar se blocheaza la pornire, incarca meniul in lateral dar orice as selecta apare pagina goala sau arata ca incarca si ramane asa. Am gasit in submeniul aplicatiei la setari, optiunea de "trimite diagnostic", odata selectat , dupa cca 30 secunde 1 min apare codul C365 si mesajul diagnosticul nu a putut fi trimis. Nu am posibilitatea de screenshot la ac moment.

Vio73
#StarMember
Cred că doar cei de la Orange te pot ajuta în cazul acesta! Îmi pare rău!

DanielaH
Moderator
@Thio, ne vom interesa la colegii noștri și vom reveni.

Salut, Thio! Daca nu ai facut-o deja, iti sugeram sa descarci aplicatia Orange TV Go pentru Smart TV cu OS Tizen din Samsung Apps. De asemenea, te rugam sa verifici si TV-ul, sa nu aiba probleme si cu alte aplicatii si sa fie actualizat. Te asteptam sa revii cu feedback. Multumim.

Thio
Junior
Tv funcționează fara probleme cu celelalte aplicații. Aplicatia Orange tv go e singura care nu merge. Am dezinstalat-o si reinstalat-o de 4 ori pana acum. Nu merge. Nu incarca nici unul din meniurile principale

DanielaH
Moderator
@Thio, ai descărcat aplicația Orange TV Go pentru Smart TV cu OS Tizen? Care mai este situația?

Thio
Junior
Update 16.09: Dupa cateva zeci de minute petrecute la telefon cu Orange Clienti am reusit sa-l conving pe operator ca problema nu este a televizorului ci a aplicației Orange tv go din magazinul Samsung Apps. Cum samsung este intermediar in aceasta poveste s-a concluzionat ca de fapt aplicatia are un bug. Operatorul mi-a promis ca va sesiza problema mai departe pentru un update al aplicatiei. Cand am descoperit eu initial problema versiunea aplicației in Samsung apps era 3.0.0 iar la data ultimei updatari scria 7 august. Ieri cand am reintrat in samsung apps pentru a verifica daca s-a produs vreo schimbare aplicatia Orange tv go aparea tot cu acelasi nr de versiune 3.0.0 dar la update scria 15.09. Crezand ca poate s-a schimbat ceva am reinstalat-o. Surpriza, tot nu merge. Astept cu nerăbdare o noua versiune a aplicației, pana atunci voi plati in continuare abonamente cu optiuni de care nu pot beneficia.

Bodo_2
Începător
Salut Thio, Am exact acelasi model de Samsung si intampin aceeasi problema de vreo luna. Am instalat si reinstalat aplicatia de vreo 3 ori, nu merge, la pornirea aplicatiei sta si se gandeste la nesfarsit. Mentionez ca acum o luna functiona. Ai reusit sa rezolvi aceasta problema ? Multumesc!

DanielaH
Moderator
@Bodo, ai instalată aplicația Orange TV Go pentru Smart TV cu OS Tizen?