Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme internet Orange FTTH - Social Club Rockstar

Salut, de câteva zile am schimbat providerul de internet și TV cu Orange FTH.
Nu reușesc sa ma conectez la Social Club Rockstar de pe nici un dispozitiv. Im zice ca site-ul nu poate fi accesat, timp prea mare de răspuns. Nu se conectează nici ps3 la server. Dacă fac hotspot de pe tel la ps3 serverul funcționează sau dacă întru de pe date mobile pe browser la fel.
A mai avut cineva aceasta problema?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Cosmin! Bine ai venit în comunitate. Alte site-uri merg ok? Acesta este singurul care nu se încarcă și nu a mers deloc de când ai schimbat providerul?

Salutare!
Să nu fi fost ceva temporar sau local sau vreo problemă cu site-ul respectiv, pentru că de la mine funcționează, adică intru fără probleme de pe fibra Orange, prin rețeaua Telekom.

Salutare!
Daca acela este singurul site care nu functioneaza, atunci e posibil sa fie o problema tehnica cu el.
Asteptam vesti :)
Toate cele bune!

MihaelaC, nu am reușit sa accesez site-ul de când am schimbat furnizorul, de pe dispozitive conectate la rețeaua Orange (pc, laptop, tel, ps3). De pe tel pe datele mobile pot accesa site-ul în momentul când schimb pe wifi e ca și cum ar cădea internetul
În poze se vede ca pe 4g am acces și pe wifi...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!