Întrebare cu răspuns(uri)

Mare atentie! Nu sunati inapoi daca primiti apel de la +38747801242

Salutare,

Pentru binele bugetului dumneavoastra nu sunati inapoi daca primiti apel de la +38747801242. Este vechea pacaleala in care esti apelat tu suni si uite asa ei fac bani super tarifandu-te
Aveti grija de voi

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu de felul meu nu sunt curios cine ma apeleaza, iar cine vrea sa ma apeleze... sa insiste, mai ales daca nu e printre "cunoscutii agendei" :))))

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Mulțumim că ne-ai atenționat, dar majoritatea știm cam cum stau treburile când dau unii bip, iar numărul este din afara țării.

Inainte obisnuiam sa mai reapelez numerele care ma sunau. Daca nu puteam raspunde in momentul apelarii sunam eu ulterior, dar numerele din tara. In privinta numerelor din strainatate sunt sceptica mai ales de cand au aparut numeroase metode de inselatorie. Acum sunt mai rezervata si cu numerele necunoscute din tara si astept sa fiu reapelata ca sa raspund.

De suna un numar care / Cred ca este din afara / Nu ma gabesc sa raspund / Stiu ca-i teapa ordinara / Cu ai mei ce-mi sunt aproape / Cei drept folosim mult net / Si pastram in buzunare / Cheltuind putin banet ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!