Întrebare fară răspuns

Ce oferte de abonament fara telefon ati mai primit in ultima perioada la retentie / fidelizare ?

Salutare, tuturor!
Ce oferte de retentie/fidelizare (doar cu abonament, fara telefon) ati mai primit in ultima perioada? Tinand cont ca noua grila cu oferte, de pe site, s-a schimbat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!

Nu am obținut eu, dar am văzut pe Forumul Softpedia că s-a obținut Fun 8 cu 50 GB, 400 minute internaționale, nelimitat național și roaming + 4luni 50% reducere ab., iar in alte cazuri, 8 luni.
Sigur, cred că se poate doar în ultimele 3 luni contractuale.
Sursa:
https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-r...
Nu știu ce să zic, dar cred că este binișor dacă se poate obține!

Eu anul trecut am primit oferta de nerefuzat de a trece pe prepay si deocamdata e chiar mai bine. Cu o cheltuiala anuala de 15-20 euro anual, am tot ce vreau 365 de zile pe an, chiar si roaming vreo 10 zile anual. Ofertele actuale sunt doar bataie de joc, de parca bugetul unei familii creste proportional cu resursele pe care ti le aloca Orange.

Salutare!
Asa cum a mentionat si @Vio73, exista unele abonamente, precum Fun 8 dar nu numai, la care primesti anumite beneficii in plus fata de cele existente in abonamentul obisnuit, plus o reducere la abonament pentru cateva luni.
Eventual mai primesti vreun bonus pentru Orange TV Go...
Pentru mai multe detalii legate de o eventuala oferta, te sfatuiesc sa suni la numarul 300 sau sa faci o cerere de oferta prin chat-bot Django direct din My Orange( dureaza intre 1 - 8 zile pana o sa te contacteze un consultant; pe mine m-a sunat chiar in a 8-a zi).
Toate cele bune!

And04
And04

And04

User level
Nivel
1
629 / 750
puncte
Custom field 2
And04

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!