Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciul VoLTE online/ offline?

Buna ziua, e posibil ca serviciul VoLTE sa fie activ sau inactiv? (cum am intrebat in deschidere topic e posibil sa fie cand online cand offline?)
Problema pe care o am e la un Huawei P30 si in care am doar cartela sim Orange. Mentionez ca in momentul in care a fost disponibil vreun update de EMUI aparea si de la Orange Update disponibil de software. Partea ciudata e ca in diverse momente ale zilei langa numele operatorului Orange apare si dispare VoLTE. Uneori daca am dat un restart la telefon reaparea automat.
A mai intampinat cineva acest gen de problema? Multumesc anticipat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am și eu acest telefon și mai dispare câteodată Volte-ul, dar îi dau restart și apoi își revine. Nu știu de la ce să zic că ar putea fi, dar e bine că-și revine!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Vio73 buna colegule,
Credeam ca e problema cu semnalul de la antelele Orange din zona...sau ma gandeam sa dau o resetare la telefon din fabrica iar cand apare update orange la software sa nu il las sa faca actualizare caci ma gandeam ca e de la softurile lor. Mentionez ca in momentul in care am introdus sim-ul din Huawei P9 lite 2016 in Huawei P30 imediat am primit notificare ca serviciul VoLTE e disponibil si sa dau un restart la telefon pentru a beneficia de el.

Buna ziua,serviciul VolTE este disponibil in zonele in care este semnal 4G, din aceasta cauza apare si dispare ca iconita din bara de semnal a telefonului.O zi buna

Este semnal, nu-i problemă, doar că mai dispare semnul de Volte, chiar și în oraș, cu semnal full. Am pățit asta și pe Samsung, deci nu e de la Huawei neapărat.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Razvan solutia data de tine ...suna mai bine si mai usoara decat stiam eu si colegii din comunitate,voi testa de indata ce dispare VoLTE de pe telefon si iti comunic.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!