Întrebare cu răspuns(uri)

Problema cu ecranul telefonului meu - A51 Samsung

Salut. Astazi am observat o zgarietura (cred) pe ecranul telefonului meu. Pana acum nu am mai observat-o. Nu am scapat telefonul sau ceva. Acea zgarietura se vede doar intr-o anumita pozitie! Ce as putea face? Se incadreaza in garantie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Nu este spart, stai liniștit. Dacă vrei să pui altă folie, mergi la magazin GSM și ii rogi să îți monteze o nouă folie de protecție.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Eu nu cred că zgârieturile intră la garanție..
Și dacă nu l-ai scăpat, poate să se zgârie, dacă n-are folie/husă..
N-ai primit si un certificat de garanție? Ar trebui sa scrie ce defecte beneficiază de garanție..
Probabil zgârieturile se încadrează la neglijență in utilizare..

În cazul ăsta, poate folia este zgâriată, nu ecranul telefonului.. Și eu l-am luat cu o zgarietură din service și m-am uitat strâmb, dar, mi s-a spus că folia este așa, nu ecranul telefonului... Este mult mai mică, dar, mi s-a părut adâncă..

Eu n-am încercat sa scot folia, dacă-l protejează am considerat ca n-are rost..
Cred ca si la tine este doar folia si daca nu-i pui alta in loc, următoarea zgarietură ar putea fi pe ecran..

Ai dreptate, dar mie frica sa nu fie spart. Adica ma gandesc ca daca e spart ar fi trebuit sa se vada din orice pozitie. Asa se vede doar intr-o anumita pozitie. Si cand trec cu unghia se simte fff putin.

Eu nici nu mi-am dat seama initial ca telefonul meu are folie.. adică mi se pare foarte bine lipita si cred ca e greu sa fie egalata de orice alta folie.. Daca nici nu se vede, nici nu deranjează, nici nu-ti face alte probleme si, nici nu face obiectul garanției, sa nu-ti para rau c-o dezlipești..
Dacă vrei neapărat sa faci asta, ar trebui sa nu lasi telefonul fără folie.. si, poate ar trebui întâi sa întrebi la un service, ca daca iti poate spune, din experiența, ca este doar folia, nu are rost s-o mai dezlipești..

Nu este spart, stai liniștit. Dacă vrei să pui altă folie, mergi la magazin GSM și ii rogi să îți monteze o nouă folie de protecție.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nu creati panica inutil. Nu merita nici o interventie de natura celor descrise. Mai rau face. Dar fiecare e liber sa experimenteze.
Personal am un telefon care in urma unei "trânte" pe gresie a vazut doar crepaturi pe un colț, dar este perfect utilizabil.

E sparta folia de sticlă .Eu o sparg cam la doua luni .
Dau 25 de lei la Clinica Gsm .
Sunt si in.baza de date, folii pentru al meu nu se prea găsesc si pun de la alt model domnișoarele .
Ca sa nu mai răscolească rafturile de fiecare data intra in sistem si cu număr de telefon al meu găsesc imediat pe cea corespunzatoare .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!