anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu mi se activează bonusul de 100 Gb ?

Remus_4
Junior entuziast
De ce nu mi se activează bonusul de 100 Gb ?
18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Salut! Poti sa pui o poza, fara date personale, sa vedem cum arata? Cum ai incercat sa activezi bonusul? Esti pe abonament sau prepay? La prepay merge doar daca ai o optiune activa.. Eu am intrat aici si imi arata numerele de telefon pe care am activat si pe care pot activa.. https://www.orange.ro/myaccount/reshape/faci-ce-faci-si-tot-castigi

Remus_4
Junior entuziast
Sunt pe abonament. Așa mi-a arătat și luna trecută.

Jay
Campion certificat
Ma refeream la poze cu partea unde sunt numerele de telefon, dar, sa acoperi numerele... Eu am activat pe 2 abonamente acum 2 luni si am facut acum un test.. Prima data, acum 2 luni, am apasat pe activeaza, acum am apasat pe activeaza din nou și a mers.. am primit imediat sms.. am atasat poze din My Orange.. A fost cumva ziua ta in perioada asta? Stiu ca se primește internet nelimitat.. ar fi o varianta pentru care nu se activeaza acest bonus.. Daca nu ai internet nelimitat și nu poti activa, atunci numai Orange te poate lamuri, de ce nu merge si poate face ceva în acest sens.. pentru ca are acces la contul tau de client.. si poate vedea mai bine ce alte motive pot fi..

DanielaH
Moderator
@Remus, așa cum spunea și Jay, bonusul nu este compatibil cu abonamentele de voce care beneficiază deja de internet nelimitat inclus. Ai cumva activă o astfel de opțiune în acest moment? De asemenea, bonusul este valabil 30 de zile si se poate activa o singură dată pe lună. Este posibil să-l mai fi activat o dată în ultimele 30 de zile?

Remus_4
Junior entuziast
Abonamentul meu nu este nelimitat si nici de ziua mea de nastere ( luna trecuta ) nu am benificiat de vreun bonus de net nelimitat. Luna trecuta, pe data de 15, am incercat sa activez bonusul, și aceeasi problema "Bonusul nu a putut fi activat" , si repet, nu am abonament cu net nelimitat .

FLo1
#StarMember
procedura e facila si nu cu multe conditii. Daca problemele persista, atunci iti recomand un Orange shop sau Store si cu siguranta vei avea un raspuns clar la problema: Rezolvata daca e posibil, sau cauza concreta pentru care nu se poate activa. Revino in Comunitate cu noutati despre activarea bonusului si eventuale cauze aflate.

Jay
Campion certificat
@Remus, nu ai in My Orange net național nelimitat? Eu am setat o alta data de naștere pe fiecare abonament, in functie de cine îl folosește.. Si pe fiecare primesc net național nelimitat timp de o luna plus prorata, la data setata.. si nu am putut activa bonusul de 100 gb.. Pe cel pe care am activat azi bonusul, acum apare și în My Orange..

DanielaH
Moderator
@Remus, ai reușit să activezi bonusul?

Remus_4
Junior entuziast
Nu, în continuare aceeași problema.

DanielaH
Moderator
Remus_4 , ți-am trimis un mesaj privat pe e-mail și aștept răspunsul tău.

Neaplicabil
Aceasta problema e si la mine . Bonusul nu poate fi activat .

Neaplicabil
Screenshot_2020

Neaplicabil
Mulțumesc mult si pe această cale Daniela, la toată echipa Orange, si o zi frumoasă ca sufletul vostru mare tuturor .

Remus_4
Junior entuziast
Mulțumesc frumos pentru implicare, am fost contactat imediat de către echipa Orange și s-a remediat imediat problema !