Întrebare fară răspuns

Septembrie vine cu un nou badge în comunitate

Salut tuturor!

 

S-a încheiat încă o lună și pornim cu drag și spor în luna septembrie.

Pentru că am observat că v-a plăcut provocarea din iulie și pentru că luna aceasta sunt populare campaniile "Back to School", ne-am gândit să facem un mix :)

 

Astfel, pentru a câștiga badge-ul lunii septembrie este nevoie să îndepliniți 2 condiții – prezența “la ore” și să primiți cât mai multe inimioare de apreciere, adică "note bune" :)

 

1. Prezența “la ore” se transformă în badge-ul "Autentificări Septembrie"

- este nevoie să vă autentificați în comunitate de 12 ori luna aceasta, în zile diferite.

 

2. Inimioarele de apreciere se transformă în badge-ul "Aprecieri Septembrie"

- dacă primiți minim 8 aprecieri (inimioare pe răspunsuri și întrebările voastre) de la ceilalți membri ai comunității veți debloca badge-ul.

 

Sfat: pentru a primi cât mai multe aprecieri de la ceilalți membri oferiți răspunsuri complete, dar la obiect și care includ și experiența voastră. Același lucru se aplică și pentru întrebările adăugate.

 

Mult succes!

 

PS: Pentru cei care aveți copii, multă baftă în noul an școlar!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Pot apela la Antonia, sa ma ajute sa fac din 8-ul ala un 5? Hai ca a fost subtila asta!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Mult succes tuturor din comunitate care sunteți angrenați în procesul de învățământ în orice formă a lui, formală, nonformala și informală. Mult succes celor mici (și mari) și multe realizări cadrelor didactice!

Încercăm sa ne ridicam la nivelul așteptărilor cu acesta noua provocare.
Bafta, unde este cazul, în noul an școlar, atât cât o tine el, 1 luna, doua...

Provocari? Atunci sunt prezent si eu. Ca doar si eu sunt copil.... copilul printilor mei :) Sau daca ma gandesc bine, pe cand ma bucuram ca am scapat de note si carnet, am ajuns acum, la diferite cursuri, din nou cu notarea prin calficative, deci ca la.... pregatitoare :))))
Hai noroc si la mai mare.

Am terminat cu scoala, facultatea si noroc cu aceasta Comunitate voi mai fi si eu prezenta la "ore".
E nevoie de o sefa de grupa ca sa tina evidenta absentilor, ca am experienta? :))

Multumim :) De anul asta am doi scolari, incepe si cel mic clasa pregatitoare, asa ca asteptam cu interes sa vedem cum o sa fie si cum o sa se desfasoare orele, sper doar sa nu inceapa, respectiv termine la ore diferite si sa ajung toata ziua sa duc/ aduc copii de la scoala.
Mult succes tuturor!

După o mică perioadă de "hibernare" e timpul să revin și eu în comunitate, așa că sansa unui badge e o motivație in plus. Baftă

Chiar ma simt din nou elev / Voi munci pe cat se poate / Sa-mi adaug la punctaj / Badge-ul din Comunitate / Cu prezenta nu-i problema / Sunt aici chiar zi de zi / Insa pentru-a strange inimi / E mai greu a reusi ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!