Întrebare fară răspuns

Orange Games - cum mă abonez și dezabonez

Salut tuturor!

Ne-am gândit să facem acest topic dedicat pentru a răspunde la întrebarea activării și dezactivării Orange Games. Aplicația Orange Games este un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Abonamentul pentru jocuri costă 1,18 euro/ săptămână (TVA inclus).

 

Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

 

Cum mă abonez?

 

Din Google Play:

Procesul de abonare este momentan disponibil doar pe versiunea mobilă a paginii aplicației, urmând să fie disponibil în curând și pe versiunea de desktop. 

 

Din Orange App Center si Huawei App Gallery:

 • Se descarcă aplicația Orange Games
 • La prima deschidere a aplicației apare o fereastră pop-up care solicită abonarea. După bifarea secțiunii de acord cu termenii și condițiile, se apasă butonul “Abonează-te” si se ajunge la pagina de confirmare abonare unde se apasă “ Începe acum”

 

 

 

Cum mă dezabonez?

Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea.

 • Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament  => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ
 • Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării
 • Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat

 

 

Cum accesez abonamentul Orange Games printr-o rețea Wi-Fi?

 • Se selectează opțiunea “Înregistrare” din meniul aplicației Orange Games, care apare atunci când se apasă pe colțul din stânga sus al ecranului, apoi se urmează pașii indicați în continuare
 • Se introduce numărul de telefon Orange
 • Se va primi prin SMS un cod PIN
 • Se introduce codul PIN

 

Mai multe informații despre aplicația Orange Games aici https://comunitate.orange.ro/questions/2321309-aplicatia-orange-games-serviciul-gaming-orange-bazat-abonament

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Buna ziua,
Aceeasi problema am intampinat-o si eu. M-am trezit cu cost suplimentar pentru Orange Games fara a fi activat sau a fi fost intrebat daca doresc sa activez aplicatie. Nici macar nu am avut aplicatia instalata pe telefon. Conform carui contract a activat Orange aceasta aplicatie?

Multumim pentru tutorial si raspunsul venit de la departamentul tehnic insa in ambele situatii tehnice 1 si 2, clientul ar trebui sa doreasca sa acceseze aplicatia Orange Games, ceea ce este clar ca nu este cazul de fata. Clientii de mai sus reclama ca nu au auzit niciodata de aceasta aplicatie. Si eu am fost nevoit sa urmez tutorialul de mai sus pentru a ma "dezabona" de la un asa zis abonament. Cei de la Orange vor trebui sa ofere explicatii pertinente, sa isi ceara scuze si sa ramburseze aceste sume facturate fara consimtamantul clientului

Fdinu81
Fdinu81

Fdinu81

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Fdinu81

Salutare,acum aproximativ 2 ore eram in masina si primesc minunatul mesaj in care cica am fost taxat cu minunata suma de 1.18 euro sau mai bine zis m-am abonat la ceva ce nu am instalat in telefon in viata mea. Nici o problema luni dimineata am sa fac o sesizare la ANPC sa vedem ce parere au despre aceasta speta.....

Si eu am aceeasi problema. Fara a ma abona si a primi nici un SMS de activare, am primit 4 mesaje pt plata a 1.18€ in 4 saptamani consecutive. Cautand pe Internet am gasit rezolvarea prin instalarea aplicatiei Orange Games si a ma dezabona. La istoricul jocurilor nu apare nici un joc descarcat, ceea ce demonstreaza ca nu am folosit acest serviciu in mod constient. Am sa contactez Orange pt ca este clar ca este o frauda pe care Orange nu este interesat sa o adreseze. Daca nu, si Protectia Consumatorului poate ajuta.

@TatianaVasile la mine s-a rezolvat am trimis un mesaj din aplicatia My Orange si am fost contactat de o persoana "In acest moment te-am ajutat si te-am dezabonat eu de la Orange games pe numarul 074....., pentru a evita incasarea costului suplimentar "Va sfatuiesc sa incercati si dumneavoastra.

Aceeași problemă și la mine.De câteva săptămâni primesc mesaj cu plata de 1,18 euro pt jocuri pe mobil.Adica Orange Games mai precis.Problema e CA NU AM INSTALAT NICIODATĂ APLICAȚIA SI NICI NU M-AM ABONAT NICIODATĂ LA ASA CEVA.Aceasta este clar o fraudă și voi face orice sa se termine cu aceste costuri pe care Orange încarcă facturile oamenilor.Se pare că a devenit o practică fff frecventa din partea Orange!Mare rușine pt o firma de nivelul ăsta!

Si dupa ceva luni de zile Orange nu a binevoit sa dea o explicatie oficiala(pe ,,surse'' doar ceva vulnerabilitati de care doar clientul este vinovat) pe principiul ,,inca sunteti prea putini pentru a fi luati in seama''.Doar nu saraciti cu 1,18 E saptamanal.

Koko_1
Koko_1

Koko_1

User level
Nivel
1
229 / 750
puncte
Custom field 2
Koko_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!