Întrebare fară răspuns

Am fost lasat fara o jumatate din programele tv

buna seara oameni, eu nu am fost acasa in jur de 45 de zile. am ajuns in seara aceasta si cind colo ce sa vad niste escroci de la orange m-au lasat fara o jumatate din programele tv pe care le aveam, cu toate ca factura pe care am primit-o pentru luna iulie era normala. intreb si eu ca omul de rind, de ce se gasesc unii din astia sa profite de oamenii de rind? sa va fie rusine, neispravitilor.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Despre televiziune discutam: DTH, CATV, WebTV? Si ce pachet aveai activat?

Poate ai beneficiat de ceva oferta prin care ai primit in mod gratuit si pentru o anumita perioada de timp ceva pachet suplimentar de programe. La sfarsitul acelei perioade pachetul a fost dezactivat.

Salutare! Ai făcut vreo modificare recentă de pachet, ai prelungit ceva? Sau ai antenă satelit și aceasta s-a dereglat și nu mai ai semnal pe toate transponderele?
Ar fi bine să specifici aceste lucruri.
Ia legătura cu Serviciul Clienți și explică-le situația. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salutare!
Fie este vorba de o eroare tehnica(posibil lipsa semnal daca aveti antena prin satelit), fie in momentul in care v-ati abonat ati beneficiat de un pachet bonus cu acele programe iar acum a expirat perioada bonusului si de aceea v-au fost scoase din grila de programe, asta in cazul in care nu ati modificat dvs pachetul de servicii.
Daca nu se remediaza de la sine problema, va sugerez sa apelati la numarul de telefon 300 sau 0374300300 (ServiciulClienti Orange).
Toate cele bune!

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4433 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

E bine sa eliminam cauzele înainte de a cataloga pe cineva. Fie a fost vorba de o problema tehnica, fie o schimbare a abonamentului.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

@romeo amarandei, s-a rezolvat problema cu canalele TV?
Te așteptăm să revii să ne spui care mai este situația. Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!