Întrebare cu răspuns(uri)

Update software Orange Neva Jet 5G

Salut! Aveti informatii despre un posibil update de software pentru Orange Neva Jet 5G? Momentan are doar Android 9 ( curand apare Android 11) si ultima actualizare de securitate e din noiembrie 2019.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (1)

10%

1 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

10% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut Cosmin
Am raspuns la topicul celalalt unde am menționat ca le-am facut sedizare la ANPC unde am detaliat speța cu lux de amănunte ceea ce iti recomand si ție aici :

http://reclamatii.anpc.ro/reclamatie.aspx

Este pefect daca ai imagini cu caracteristicile telefonului cum au fost ele originale si incearca sa le urci acolo cand faci sesizarea.
Eu am primit si promisiune Orange ca imi vor oferii solutie in 3 zile lucrătoare dar inafara de retur nu voi accepta nimic si oricum nu cred ca vor accepta dar nu renunț cu plangerile .Prea isi bat joc de clienti.
Credeam ca sunt mai diferit de cei de la Telekom care sunt dezastru dar nici Orange vad ca nu se lasa

ok. felicitari. daca totusi ne decidem, ceilalti, sa pastram telefonul putem sa punem pe el un soft original de ZTE? nu ma intereseaza garantia. ma intereseaza sa am android 11 original ZTE si sa pot folosi aplicatii bancare (care cu custom ROM nu merg).

@gogho Orange nu va asigura asa ceva fiind un telefon rebranduit deci avand tot un fel de custom rom.Însa la mine funcționa ok nfc-ul dar inafara de lipsa dual sim si lipsa qi charge ma mai nemulțumeau si alte aspecte :touch-ul mergea destul de greu pe partea curbata (lucru confirmat de altfel si de utilizatorii zte axon 10 pro) ,incepuse sa recunoasca mai greu castile ( cu adaptor sau fara) jucand destul de tare in locasul mufei ,bateria nu tinea mai mult de o zi,display-ul prezenta niste umbre ciudate pe fundal negru care nu ar fi trebuit sa existe...etc
Pana la urma a iesit si un lucru bun pt ca acum viitorii potentiali clienți stiu la ce sa se astepte de la acest model avand caracteristicile ok pe site.
Mi-au trebuit 2 LUNI sa ii conving de asta!

Acest Orange Neva Jet 5G nu este primul produs care ridica astfel de probleme dpv al support-ului.

  • Detin un MiFi Huawei AirBox brand-uit Orange si ca nu a beneficiat de nici macar un update din partea retelei numarul 1. Corectii securitate, optimizari, imbunatatiri, absolut nimic;
  • In trecut m-am lovit de aceeasi problema cu terminale HTC rebrand-uite de Orange in SPV. La vremea respectiva mai multi posesori de SPV-uri am semnalat problema direct catre HTC, iar HTC a raspuns faptul ca ei trimit sistematic pachete de update catre operatori si depinde de acestia daca le ofeara sau nu clientilor;
  • Acelasi lucru este valabil si pentru gateway-ul Smart Home Orange (solutie moarta din fasa) si pentru care cel mai recent update este din prin 2018 sau 2019;

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

De aici rezultă ca nu merita achiziționate terminale rebranduite de la nici o companie pt ca la toate este la fel: Nu ofera suport software!
Eu nu prea am tinut cont de acest aspect si chiar as fi vrut sa il pastrez si asa dar deja erau prea multe .
Era un risc destul de mare si pt root sau custom rom si nu merita

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!