anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update software Orange Neva Jet 5G

crocodilul_1
Începător
Salut! Aveti informatii despre un posibil update de software pentru Orange Neva Jet 5G? Momentan are doar Android 9 ( curand apare Android 11) si ultima actualizare de securitate e din noiembrie 2019.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Ne-am interesat la colegi nostri si, din pacate, acest model de telefon nu va primi un update nou.

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

FaraUnID
Campion certificat
@crocodilul_1 Bun venit in clubul utilizatorilor de produse cu firmware custom Orange. Din pacate pentru noi, posesorii acestor dispozitive the future is not bright, deaorece actualizarile sunt oferite foarte greu si extrem, extrem de rar. Lucru acesta il stiu inca pe vreama cand utilizam telefoane SPV (aka HTC-uri rebrand-uite Orange). In perioada respectiva chiar am luat legatura cu HTC pentru un punct de vedere referitor la update-uri si pacht-uri de securitate iar acestia s-au spalat elegant pe maini spunand ca ei trimit actualizarile catre operator si ca depinde exclusiv de acesta daca si cand decid sa le ofera utilizatorilor. In zilele noastre utilizez un Huawei E5573B Airbox care nu a primit nici un update din momentul in care l-am achizitionat.

And04
Senior
Salutare si bun venit in comunitatea Orange! Cu siguranta se va anunta daca vor aparea update-uri legate de sistemul de operare. In link-ul de mai jos se gasesc mai multe detalii in legatura cu acest smartphone https://comunitate.orange.ro/questions/2203291-orange-neva-jet-5g-zvon-realitate

Razvan
#StarMember
Salut! Bine ai venit în comunitate! Fiindcă update-ul nu a mai fost lansat din noiembrie anul trecut, puțin probabil să se mai lanseze ceva în continuare.

crocodilul_1
Începător
Am vorbit si cu un consultat Orange si deocamdata nu este anuntat niciun update.Destul de rusinoasa situatia pentru Orange, avand in vedere ca telefonul "original" ZTE Axon 10 Pro, are updateuri la zi, la Android 10.

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, la telefoanele/dispozitivele branduite, cam așa stau lucrurile, adică vin foarte greu upgrade-urile. În cazul acestui telefon, cine știe când sau dacă va mai veni. Oricum, dacă el funcționează bine, nu trebuie să îți pierzi speranța și poate va veni când nici nu te aștepți!

alinx1
Junior
Functioneaza android 10 la acest model de la ZTE- Orange Neva Jet 5G de Franța pe care il puteti lua de aici : https://www.ztedevices.com/en/supports/axon-10-pro-5g_c-orange/ Doar se extrage fisierul update.zip si se pune pe un card SD , telefonul recunoscand-l imediat .Dar probabil ca se va pierde garantia ai nostri nerecunoscand acest up. de acolo. Deocamdată nimic deosebit si ramane sa verific din nou qi charging CARE NU FUNCTIONEAZA LA ACEST MODEL.Sper ca da cu acest update... Revin cu info

alinx1
Junior
Ca prima impresie dupa update, telefonul este la fel ,tot fara dark mode, acum si fara 5 g pt ca nu mai poate fi activat 🙂 dar oricum nu ma int. , , si probabil tot fara qi charging. Asta il verific mai tarziu

alinx1
Junior
Si desigur , tot fara incarcare wireless...

gogho
Începător
nu am gasit nici un update (sau mai bine zis upgrade) la Android 10. pe saitul ZTE la Franta ultimul update e ver. 1.8 si e Android 9!!!. ma intreb: nu se poate pune softul ANdroid 10 (sau Android 11?!?) de Axon 10 pro?

alinx1
Junior
Da,acela de Franța este tot android 9. Este mai mult un patch de securitate. Singura varianta de android 10 este sa risti sa il rutezi si sa ii pui custom rom prin metodele de pe XDA de la ZTE Axon 10 pro dar risti sa il brickuiesti ! Ar mai fi o varianta de stergere a actualului soft si pus unul tot de Europa de ZTE Axon 10 pro ( spre ex de Austria de pe ZTE) prin adb dar nici asa nu este sigur ca ca funcționa. Deocamdată nu imi mai asum vreun risc si il las asa. Functioneaza excelent cu android 9 si am gasit solutii pt orice aplicatie fara a mai avea nevoie de root precum in trecut ( youtube fara reclame, dark mode app, aod...etc) Este un telefon bun si va recomand sa il lasati asa. Nu este nevoie de nici un update Ca fapt divers ,inainte am avut P20 cu android 10 si nu este cu nimic mai deosebit acest android ...poate gesturile si dark mode in setari. in rest mai nimic..

Cosmin_B1
Junior
Tocmai am achizitionat telefonul Orange Neva Jet,este un telefon de top,un ZTE Axon 10 Pro rebranduit,din pacate este afectat de lipsa update-urilor de soft care ar trebui asigurate de Orange. Ca urmare nu merge incarcare wireless,are doar versiunea de Android 9 in timp ce versiunea ZTE se pregateste de Android 11,iar nivelul corectie de securitate este din noiembrie 2019!!! Cred ca Orange poate si trebuie sa rezolve aceasta problema,clientii trebuie sa se bucure de toate functiile telefonului (incarcarea wireless este mentionata pe site-ul Orange la specificatii) si trebuie sa fie protejati printr-un update care sa asigure o corectie de securitate mai recenta. Situatia actuala afecteaza atat clientii,cat si imaginea Orange,sunt client de ani de zile al companiei,in toate problemele intalnite, compania a fost foarte deschisa si s-au gasit solutii,sunt sigur ca si acum vor face acelasi lucru.

Salut! Ne-am interesat la colegi nostri si, din pacate, acest model de telefon nu va primi un update nou.

alinx1
Junior
Pai si cum ramane cu acest wireless charging care nu funcționează ? Vad ca dupa ce v-am batut la cap atata timp acum ati modificat si pe site ! Incredibil orange

DanielaH
Moderator
@alinx1, în urma sesizărilor voastre am verificat cu colegii noștri și, într-adevăr, încărcarea wireless pentru acest model de telefon nu funcționează. Am menționat și pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2539714-incarcare-wireless-orange-neva-jet-5g. Mulțumim pentru feedback.