Întrebare fară răspuns

IP-uri aditionale

Buna , recent mi-am cumparat de la Orange 10 IP-uri aditionale pe internetul meu.(Doresc sa folosesc IP-urile respective pentru a tine niste siteuri pe ele.)Problema este ca nu stiu care sunt acele 10 IPs.
Are cineva idee cum pot afla care sunt respectivele 10 IPs alocate pe reteaua mea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@initiator In urma cu 6 luni ai deschis acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2264082-adaugare-ip-uri-home-center in care solicitai informatii referitoare la posibilitatea achizitionarii a 40 IP-uri pentru un Home Data Center.

Astazi spui ca vrei sa gazduiesti niste site-uri pe unele IP-uri Orange. Daca ne luam dupa ID-ul tau si daca acesta are legatura cu acel business-ul la care faci tu referire, tu vrei sa oferi servicii de gazduire web (site-uri / servere de jocuri) utilizand infrastructura Orange si al tau Home Data Center.

Din cate stiu eu, Orange nu prea agreeaza acest tip de activitate si tot din cunostintele mele Orange nu ofera servicii profesionale de gazduire web, din motive cat se poate de corecte si de evidente.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumesc pentru răspuns!
Ne spui, te rog, și cum ai procedat? Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informații legate de IP-uri adiționale.
Te mai așteptăm!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!