Întrebare fară răspuns

IP-uri aditionale

Buna , recent mi-am cumparat de la Orange 10 IP-uri aditionale pe internetul meu.(Doresc sa folosesc IP-urile respective pentru a tine niste siteuri pe ele.)Problema este ca nu stiu care sunt acele 10 IPs.
Are cineva idee cum pot afla care sunt respectivele 10 IPs alocate pe reteaua mea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Cred ca cel mai convenabil este sa iei legatura cu Serviciul Tehnic de la Orange. :)

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4456 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

@initiator In urma cu 6 luni ai deschis acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2264082-adaugare-ip-uri-home-center in care solicitai informatii referitoare la posibilitatea achizitionarii a 40 IP-uri pentru un Home Data Center.

Astazi spui ca vrei sa gazduiesti niste site-uri pe unele IP-uri Orange. Daca ne luam dupa ID-ul tau si daca acesta are legatura cu acel business-ul la care faci tu referire, tu vrei sa oferi servicii de gazduire web (site-uri / servere de jocuri) utilizand infrastructura Orange si al tau Home Data Center.

Din cate stiu eu, Orange nu prea agreeaza acest tip de activitate si tot din cunostintele mele Orange nu ofera servicii profesionale de gazduire web, din motive cat se poate de corecte si de evidente.

@Calin FastVDS.Ro, ai aflat care sunt IP-urile care au fost alocate?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumesc pentru răspuns!
Ne spui, te rog, și cum ai procedat? Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informații legate de IP-uri adiționale.
Te mai așteptăm!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!