anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

IP-uri aditionale

Calin_FastVDS_R
Începător
Buna , recent mi-am cumparat de la Orange 10 IP-uri aditionale pe internetul meu.(Doresc sa folosesc IP-urile respective pentru a tine niste siteuri pe ele.)Problema este ca nu stiu care sunt acele 10 IPs.
Are cineva idee cum pot afla care sunt respectivele 10 IPs alocate pe reteaua mea?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Buna! Din ce am vazut in alte topicuri mai vechi, eu cred ca doar Orange iti poate da informatia asta.. Vezi daca te ajuta ceva de aici.. https://comunitate.orange.ro/questions/2322677-internetul-fix-fibra-orange-ip-static-dinamic-cgn

And04
Senior
Salutare! Cred ca cel mai convenabil este sa iei legatura cu Serviciul Tehnic de la Orange. 🙂

Razvan
#StarMember
Trimite un mail la serviciul.clienti@orange.com sau din secțiunea contact din My Orange să scrii la Departamentul tehnic.

FaraUnID
Campion certificat
@initiator In urma cu 6 luni ai deschis acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2264082-adaugare-ip-uri-home-center in care solicitai informatii referitoare la posibilitatea achizitionarii a 40 IP-uri pentru un Home Data Center. Astazi spui ca vrei sa gazduiesti niste site-uri pe unele IP-uri Orange. Daca ne luam dupa ID-ul tau si daca acesta are legatura cu acel business-ul la care faci tu referire, tu vrei sa oferi servicii de gazduire web (site-uri / servere de jocuri) utilizand infrastructura Orange si al tau Home Data Center. Din cate stiu eu, Orange nu prea agreeaza acest tip de activitate si tot din cunostintele mele Orange nu ofera servicii profesionale de gazduire web, din motive cat se poate de corecte si de evidente.

DanielaH
Moderator
@Calin FastVDS.Ro, ai aflat care sunt IP-urile care au fost alocate?

Calin_FastVDS_R
Începător
@DanielaH Buna ziua , da am rezolvat 😄

DanielaH
Moderator
Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumesc pentru răspuns! Ne spui, te rog, și cum ai procedat? Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informații legate de IP-uri adiționale. Te mai așteptăm!