Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] TV-ul prin cablu via Telekom e picat - vreo solutie?

De peste doua ore, partea de TV (cablu) de la Orange via fibra Telekom e picata. Merg doar Antenele, pe anumite docodoare. Prin apel la 401 un agent a confirmat ca e o problema nationala, dar nu a oferit un raspuns cand se remediaza. Poate cineva de la tehnic vede aceasta postare si ne ofera detalii. Multumim.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu ai acces la Orange TV go? Eu, de exemplu, asta fac, adică urmăresc programele din această aplicație și din Digi online. Important este să ai net, TV cu chromecast și să fii abonat și la telefonie mobilă/fixă la Orange sau/ și Digi. Oricum, nu poate să dureze prea mult pauza!

Daca ai deja o confirmare, atunci e de bine. Sper doar sa nu fie o problema de durata si sa se remedieze "in cel mai scurt timp". Se intampla si la case mari, din cauze nu neaparat umane.
Revino pe topic daca se schimba ceva, dar ar fi util sa specifici si locatia, in caz ca si alti membri ai Comunității sunt afectati.

Am înțeles că sunt în plan introducerea de noi canale și probabil că au încurcat butoanele pe acolo. Bine că nu a ținut prea mult!

Și la noi în Focșani au fost ceva probleme, inclusiv cu intenetul prin fibra, dar s-a rezolvat. Astăzi merge totul foarte bine.

@Tessarol, s-au rezolvat problemele cu televiziunea? E totul OK acum?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Ne bucurăm. Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!