anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange va introduce Look 4k, Aleph News HD, Cinemaraton HD

Vio73
#StarMember

Orange va introduce Look 4k, Aleph News HD, Cinemaraton HD


Orange Romania a solicitat introducerea posturilor FilmBox, Cinemaraton HD si Aleph News HD pe satelit (DTH) iar pe reteaua proprie de cablu digital introducerea Da Vinci Learning, Aleph News HD, Metropola HD si Look 4k. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate in sedinta CNA de ieri.

 

Pe satelit (DTH), Cinemaraton HD si Aleph News HD vor fi disponibile la Orange in pachetul World HD iar FilmBox va fi disponibil cel mai probabil in pachetul Family HD.

 

In ceea ce priveste reteaua proprie de televiziune digitala prin cablu, posturile Da Vinci Learning, Aleph News HD si Metropola HD (doar in Bucuresti si Ilfov) vor fi introduse in pachetul de baza Explore Easy. Aceste modificari se refera strict la reteaua proprie de cablu Orange, nu si zonelor in care este folosita infrastructura Telekom.

 

Inca nu se cunosc detalii despre disponibilitatea programului Look 4k insa cel mai probabil va fi lasat la liber o perioada limitata de timp, urmand sa fie disponibil in viitor intr-o extraoptiune 4k. Reamintim ca Look 4k este disponibil si in grila de programe Vodafone (UPC) in extraoptiunea 4k la pretul de 2 euro pe luna, pret pentru care putem receptiona si posturile Eurosport 4k si Insight 4k.


Sursa: https://www.media-max.ro/orange-va-introduce-look-4k-alep...

 

Eu cred că unele dintre aceste canale sunt ok, iar altele, vom vedea.

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
Dezvoltarea ofertei de posturi TV cu migrare catre HD ar trebui sa fie o prioritate pentru furnizor, nu un favor facut pentru client. Dar atat timp cat posturile TV nu sunt din categoria "caterinca in direct", totul este binevenit. Astept totusi momentul sa stiu ca Orange e stapan pe fibra sa. A fi chirias e cam.... deranjant pe termen lung.

Szabolcs
Explorator entuziast
Aleph News HD este de azi si pe reteaua de fibra Orange-Telekom.

FaraUnID
Campion certificat
Aleph News este detinuta de Adrian Sarbu (ex Pro TV) si se lauda cu faptul ca au reusit sa adune la crème de la crème in materie de jurnalisti din Romania: Felix Drăghici (fost Pro TV), Costi Mocanu (fost Pro TV), Marius Tuca (fost Antena 1), Ioana Țigănilă (fostă Digi24), Vlad Craioveanu (Smart Radio), Dan Pavel (fost Sport.ro), Andrei Tomescu (fost Digi24), Tatiana Lipchin sau Irina Ursu (Smart Radio). Despre profesionalismul lui Dragici si Mocanu s-a tot discutat: Cand erau la Pro TV si comentau meciurile Stelei din cupele europene, dupa fiecare proprozitie rostita tineau sa ne reaminteasca faptul ca Steaua e numai una, ce minunat joaca Steaua, lectie de fotbal predata de Steaua, Steaua este singura echipa din Romania care conteaza, sa ne minunam impreuna de jocul Stelei, sa ne inchinam cu totii in fata acestei echipe marete care a pus fotbalul romanesc pe harta Europeana, etc. Vald Cravioneau, in perioada cand facea echipa cu Mihai Dobrovolschi, ajunsese la un moment dat atat de jos dpv al profesionalismului si al caracterului uman, incat nimeni nu dorea sa lucreze cu ei.

adi_gorcea
Junior
De unde sa stiu eu daca fac parte din reteaua proprie de cablu Orange, sau sunt in zona in care este folosita infrastructura Telekom?

dubluv
Junior
intri pe site orange si la acoperire introduci adresa ta