Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testează Huawei P40 lite 5G

Salut tuturor! 

 

Avem o super veste: a început o nouă campanie de testare, pentru Huawei P40 lite 5G.

 

Accesați campania Smart Tester până pe data de 7 septembrie și intrați în contul vostru My Orange din pagina de campanie.

Concursul se adresează exclusiv clienților Orange care au abonament.

 

Mult succes!

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Felicitari @FaraUnID pentru atingerea noului nivel, chiar meritai datorita implicarii tale. @Ascary chiar sunt curioasa cum se va manifesta acum @FaraUnID fata de "experti" acum facand parte dintre ei?

Poate va fi și el chemat cu apelativul spus de el, acu ceva timp, de alți useri cu un nivel superior. Orice naș își găsește un naș.

@Sony: Daca nu ai fost anuntat (telefonic sau pe email) inseamna ca nu ai fost selectat. Nu-i problema, nu esti singurul. Dar mai ai suficiente sanse la viitoarele campanii de testare, intrucat nu va fi ultima organizata de Orange.
Acum, lista celor selectati o are doar Orange si nu avem ce face cu ea, noi clientii de rand, dar la finalul perioadei de testare cu siguranta vei afla cine au fost norocosii castigatori ai Huawei-urilor testate, dar dupa 30 septembrie 2020. Asadar verifica aici pentru alte detalii: https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/19/edit

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!