Întrebare fară răspuns

Finalizare portare la Orange

Salut !
Pe scurt: mesaj primit ca portarea se va face azi intre 09 si 13. Momentan (15:30) merg ambele cartele (ambele sunt in acelasi telefon). Pot suna si de pe cartela veche si de pe cea provizorie, ambele functionand cu acelasi numar (numarul portat). Ar trebui sa primesc vreun mesaj ca portarea s-a efectuat cu succes sau ceva?

danielc
danielc

danielc

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
danielc
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!. Din ce-mi amintesc, la ultima portare facuta, a venit si mesaj, dar, a venit dupa ce deja functiona noua cartela..
Am portat o ruda si, dupa ce a vazut ca functioneaza cartela noua, avea cartelele in telefoane diferite si cea noua a sunat, n-a mai folosit cartela veche, nici macar de verificare.. nu stiu cat timp ar mai fi mers.. dar, presupun ca astazi este ultima zi in care poate fi folosita..

@Jay, am sunat de pe ambele cartele, iar numarul afisat este numarul ce trebuie sa se porteze, la fel si la sms. Am scos cartela veche si am pus-o in alt tel. Am apelat, de curiozitate, sa vad care telefon va suna, si tot cel cu cartela veche a sunat :)

danielc
danielc

danielc

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
danielc

La portarea de care vorbesc, initial termenul a fost pe 20 si apoi a venit un mesaj ca portarea se face in ziua urmatoare, pe 21.. insa, intarzierea procesului de portare tine de operatorul donor, cel putin eu asta am inteles atunci, operatorul vechi, vodafone, avea multe plecari din retea la momentul ala..
La telefon ai dat restart? Stiu ca poti scoate o cartela fara a inchide telefonul, de-asta intreb. Ca sa se actualizeze si cartela noua, are nevoie de restart, desi este posibil sa nu fie finalizata portarea, daca n-ai primit sms in acest sens.. dar, macar excluzi varianta..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!