Întrebare fară răspuns

Reconectarea dispozitivului smart-home la contul aplicației

Dispozitivul central era normal conectat la internet, se permitea vizualizarea prin intermediul aplicației, deși, nu reușeam înregistrările camerei să le vizualizez, ulterior. La un moment dat, conexiunea dispozitivului la internet s-a blocat, am încercat reconectarea, dar apar mesajele de tipul : "nu sunt j asociate acestui cont", sau, " acest dispozitiv nu poate fi asociat contului tău ". Ajutați-ma, nu îmi răspunde nimeni, competent de la serviciul Orange

Mary_12
Mary_12

Mary_12

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Mary_12
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Mary! Bine ai venit în comunitate.
Ca să nu dublăm întrebările, am șters-o pe cealaltă și te rog să continuăm aici discuția.

@Mary: Fiind superficiala in detalii, la fel de "competenta" este si explicatia. Din cele descrise ghicesc ca "dispozitivul smart" in cauza ar fi o camera de supraveghere. Fiind un model anonim, nu iti pot da mai multe indicatii decat fie o reasociere a camerei cu telefonul (din nou, ghicesc ca mesajele sunt returnate de aplicatia instalata pe telefon) sau o resetare a camerei si reconfigurare atat a camerei cat si a asocierii dispozitivului pe aplicatia din telefon.
Revino cu detalii daca poti sau s-a schimbat ceva in functionarea camerei.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Bun venit în Comunitate!
Dacă înțeleg bine, cred că te referi la vizualizarea pe telefon a imaginilor ( înregistrărilor) realizate de o cameră video. Și eu mai întâmpin probleme din acestea, dar atunci dezinstalez/reinstalez aplicația și mă reloghez, după care funcționează. Sigur, dacă există conexiune la internet și toți ceilalți parametri sunt funcționali. Acum, nu înțeleg prea bine din descrierea ta la ce te referi, dar poți încerca să urmezi pașii pe care i-am spus anterior și poate funcționează!
Succes!

@Mary, s-a rezolvat problema cu conectarea camerei?
Te așeptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!