anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare: pastrare beneficiu 10% înapoi în cont la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay

observator
Junior entuziast
Salut,
Beneficiul oferit clientilor Orange Money prin care acestia primesc 10% înapoi în cont la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay expira la finalul lunii septembrie.
Consider ca este un beneficiu esential pentru loializarea clientiilor Orange si pentru a-i incuraja sa experimenteze si sa se bucure la maxim de intreg portofoliul de produse.
Atunci cand un client existent sau potential se alfa in proces de evaluare a oportunitatilor de a-si achizitiona noi servicii, tinand cont de oferta din piata, in mod evident ca astfel de beneficii influenteaza decizia de cumparare si implicit gradul de utilizare.
Eu, spre exemplu, am ales sa imi activez acum cateva luni pachetul Orange Love, tinand cont, printre alte criterii, si de acest beneficiu pe care il consider un factor important de atragere si loializare a clientilor.
Ca atare, invit membrii comunitatii sa raspunda scurt la acest mesaj daca si ei isi doresc ca acest beneficiu sa fie in continuare activ, iar pe moderatorii comunitatii ii invit sa transmita mai departe sugestia catre echipa de management a Orange Money.
Toate cele bune 🙂
8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
Eu consider ca beneficiul se va extinde. Este doar o chestiune de moment. De altfel nu este prima data cand extinderea a devenit realitate.Este marketing-ul prin care OM poate castiga teren si atrage multi alti adepti si doritori de beneficii in plus oferite prin programul Orange TY.

FaraUnID
Campion certificat
Personal nu utilizez Orange Money, dar tind sa cred ca "oferta" va fi prelungita, cu toata ca, din cate am citit pe www de la persoane care utilizeaza, Orange Money este un serviciu care mai mult bate pasul pe loc si al carui evolutie este una extrem de lenta, comparativ cu produsele concurente.

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, am Orange Money și doresc să se păstreze acest beneficiu, pentru că este unul foarte important și atractiv, atât pentru actualii clienți, cât și pentru cei potențiali. De reținut că beneficiile sunt importante când serviciile sunt la pachet!

RafaHelper
#StarMember
Si eu cred ca se va prelungii oferta. O folosesc luna de luna pentru ca este usor, rapid si fac economii cand platesc factura asa.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@observator mulțumim pentru deschiderea acestui topic. Și eu sunt utilizator Orange Money și recunosc că îmi place această campanie 🙂 

Voi transmite recomandarea colegilor împreună cu răspunsurile tuturor și sper să revin cu vești bune.

Ascary
Campion certificat
Pana acum oferta 10% inapoi la plata facturii Orange prin Orange Money a fost prelungita de 3 ori si nu vad de ce nu ar fi prelungita si a-4-a oara :) Pentru mine,sincer sa fiu,este cea mai tare oferta dat fiind faptul ca primesc intre 35 si 40 lei lunar inapoi de la Orange Practic un abonament Fun 8 il am gratis ,cum ar veni :)) Sustin fara rezerve prelungirea! Ca nu ne-o mai da puncte OTY la cumparaturile cu telefonul,ca nu ne-o mai da ceva chesh la 50 de plati cu cardul,nu-i problema...dar oferta 10% inapoi musai sa o mentina. Facem si o petitie daca e cazul :)))

Miha_Z
#StarMember
Si eu sunt de acord cu pastrarea acestui beneficiu. E bine ca uneori sa mai si primim inapoi, nu doar sa dam cum facem de obicei.

Adrian_Madalin
Începător
Este o oferta foarte bună . Ar fi foarte bine să se mai prelungească ! Ar aduce mai mulți clienți pentru Orange !