Întrebare fară răspuns

Sugestie: Orange TV Go pe Apple TV

 • Observ ca aplicatia Orange TV Go este disponibila (desi foarte invechita) pe iOS si o folosesc pe iPhone si iPad.
 • Recent, Apple a lansat o initiativa de a ajuta dezvoltatorii de software sa faca o singura aplicatie care sa mearga pe iOS, iPad OS, MacOS si tvOS, lucru care este foarte util si a facut viata mult mai usoara tuturor app developers.
 • Astfel, un programator are munca mult simplificata pentru aplicatii, deoarece acum e nevoie doar de un cod sursa pentru toate platformele Apple. Practic, se dezvolta o aplicatie cu noile librarii software si automat merge pe toate sistemele si platformele Apple, fara a mai fi nevoie de versiuni separate.
 • Intrucat Orange TV Go este deja functional pe iOS si iPad OS, ar fi nevoie doar de un update pentru a-l face disponibil si pe platforma tvOS pentru Apple TV.
 • In experienta mea, absolut niciun sistem de operare Smart TV nu se apropie de performantele si flexibilitatea unui Apple TV cu sistem de operare tvOS.
 • Ma intreb daca este oare posibil ca Orange sa investeasca ceva timp si resurse pentru a actualiza aplicatia Orange TV Go sa fie compatibila pe toate platformele Apple?
 • Ar face viata minunata celor care folosesc Apple TV in Romania si chiar celor plecati in alte tari, mai ales ca in tarile din Vest majoritatea oamenilor s-au mutat deja pe IPTV si incet dar sigur se renunta la tehnologia de CATV.
 • Orange ar putea deveni lider in acest domeniu, cu un prim pas de a actualiza aplicatia Orange TV Go la standard occidental si disponibila pe tvOS de la Apple si chiar WebOS, unde inca lipseste.
 • Multumesc
 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte buna sugestia @CristianP. Daca vor fi mai multi doritori care vor solicita acest lucru, poate se va face o actualizare a aplicatiei pentru a fi compatibila si pentru Apple TV.

Salut, CristianP! Mulțumim pentru sugestie, așa cum ne-ai obișnuit foarte bine argumentată. Voi transmite colegilor.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Interesantă sugestia ta și mă gândesc la faptul că, dacă se întâmplă să ajungă unde trebuie, s-ar putea să fie pusă în aplicare. Acum depinde și dacă și când se va întâmpla acest lucru!

O idee minunata! Netflix, Amazon Prime Video si Antenaplay merg excelent pe TVos! Aplicatia Orange TV GO o folosesc pe televizor direct din Samsung Apps dar din nefericire are un crash la fiecare 10-20 de minute si se restarteaza televizorul sau ramane blocat. Sper intr-un viitor apropiat sa putem folosi aplicatia si pe Apple TV. Astept cu nerabdare!

Îmi pare rău că nu vin cu un răspuns mai exact, dar, din păcate, nu avem în acest moment mai multe informații.
Dar vă asigur că vom anunța și aici și pe site (în pagina https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart...) atunci când se vor lansa noi aplicații Orange TV Go compatibile cu alte modele de televizoare Smart sau o nouă versiune a aplicației compatibilă cu toate platformele Apple.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!