Întrebare fară răspuns

Sugestie: Orange TV Go pe Apple TV

 • Observ ca aplicatia Orange TV Go este disponibila (desi foarte invechita) pe iOS si o folosesc pe iPhone si iPad.
 • Recent, Apple a lansat o initiativa de a ajuta dezvoltatorii de software sa faca o singura aplicatie care sa mearga pe iOS, iPad OS, MacOS si tvOS, lucru care este foarte util si a facut viata mult mai usoara tuturor app developers.
 • Astfel, un programator are munca mult simplificata pentru aplicatii, deoarece acum e nevoie doar de un cod sursa pentru toate platformele Apple. Practic, se dezvolta o aplicatie cu noile librarii software si automat merge pe toate sistemele si platformele Apple, fara a mai fi nevoie de versiuni separate.
 • Intrucat Orange TV Go este deja functional pe iOS si iPad OS, ar fi nevoie doar de un update pentru a-l face disponibil si pe platforma tvOS pentru Apple TV.
 • In experienta mea, absolut niciun sistem de operare Smart TV nu se apropie de performantele si flexibilitatea unui Apple TV cu sistem de operare tvOS.
 • Ma intreb daca este oare posibil ca Orange sa investeasca ceva timp si resurse pentru a actualiza aplicatia Orange TV Go sa fie compatibila pe toate platformele Apple?
 • Ar face viata minunata celor care folosesc Apple TV in Romania si chiar celor plecati in alte tari, mai ales ca in tarile din Vest majoritatea oamenilor s-au mutat deja pe IPTV si incet dar sigur se renunta la tehnologia de CATV.
 • Orange ar putea deveni lider in acest domeniu, cu un prim pas de a actualiza aplicatia Orange TV Go la standard occidental si disponibila pe tvOS de la Apple si chiar WebOS, unde inca lipseste.
 • Multumesc
 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte buna sugestia @CristianP. Daca vor fi mai multi doritori care vor solicita acest lucru, poate se va face o actualizare a aplicatiei pentru a fi compatibila si pentru Apple TV.

Salut, CristianP! Mulțumim pentru sugestie, așa cum ne-ai obișnuit foarte bine argumentată. Voi transmite colegilor.

Interesantă sugestia ta și mă gândesc la faptul că, dacă se întâmplă să ajungă unde trebuie, s-ar putea să fie pusă în aplicare. Acum depinde și dacă și când se va întâmpla acest lucru!

Subscriu la cele de mai sus. E nevoie de aplicatie in tvos. Din ce in ce mai multa lume foloseste acest dispozitiv pentru streaming.

O idee minunata! Netflix, Amazon Prime Video si Antenaplay merg excelent pe TVos! Aplicatia Orange TV GO o folosesc pe televizor direct din Samsung Apps dar din nefericire are un crash la fiecare 10-20 de minute si se restarteaza televizorul sau ramane blocat. Sper intr-un viitor apropiat sa putem folosi aplicatia si pe Apple TV. Astept cu nerabdare!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!