Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Informații despre comunitate

Bună sunt Ana,sunt nouă pe această comunitate și aș dori un pic de ajutor să înțeleg mai bine cu ce se ocupă această comunitate

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Ana! Bine ai venit în comunitate. În ghidul comunității poți găsi mai multe informații generale: https://comunitate.orange.ro/pages/ghid
Dacă vrei să cauți ceva anume despre produsele sau serviciile Orange poți folosi bara de căutare.
Dacă te pot ajuta cu o informație anume, te rog să îmi spui.

@Ana Maria: Bun venit in Comunitate. Comunitatea este un forum in care utilizatori de servicii telecom discutam despre diverse subiecte din domeniul telecom (telefonie/ TV/ internet), si invatam, ne inspiram si ne ajutam reciproc cu informatii care sa ne ajute pe fiecare in parte si pe toti in ansamblu.
Daca ai intrebari la care nu gasesti raspuns in Comunitate, formuleaza chiar tu o intrebare noua. Daca ai un raspuns la un subiect in discutie si doresti sa iti aduci aportul, esti libera sa contribui la dezvoltarea Comunitatii.
Da viata Comunitatii si Comunitatea iti va oferi o altfel de "viata".

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!