anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Kart sau masinuta electrica?

Jay
Campion certificat
Salut!
Desi titlul v-ar putea induce in eroare, nu ma refer la ce ati cumpara voi copiilor vostri, ci, la care dintre ele v-a ramas voua gandul, din copilarie?!..
Daca n-as conduce in jungla din Bucuresti, poate as visa si eu la un circuit de kart, sau un raliu mic, insa, mie mi-a ramas gandul la masinutele electrice, din spatiul acela mic, unde te ciocneai de ceilalti, pana iti sincronizai miscarile de volan cu pedalele, ca sa-i eviti.. oricum, era amuzant si cand nu reuseai.. 🙂
Voua, care dintre ele v-a placut cel mai mult?
Scriind asta, mi-am amintit de un film de animatie, The Jetsons, daca nu ma insel, astfel ca am dat si mai tare in mintea copiilor.. V-ar placea sa aveti niste mini ozn-uri, sa va deplasati pe unde aveti nevoie, de exemplu, sa mergeti la cumparaturi, fara a sta de 2-3 ori la acelasi semafor?
Bonus.. 40 de citate despre copilarie.. https://1cartepesaptamana.ro/citate-despre-copilarie/
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Mașinuța electrică, cartul nu am avut ocazia să testez, încă, poate pe viitor. Când eram în școală generală, făcusem mașinuțe din patru roți de plastic, osie și banchetă de lemn, cu care ne împingeam unul pe altul sau mergeam la vale.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ce drăguț! Îmi amintesc cu plăcere de mașinuțele electrice, acele bumper cars. De fiecare dată când mergeam la mare trebuia să ajungem și în parcul de distracții ca să ne dăm. Dar sincer și acum dacă văd prin parcuri mă dau :)) deci pentru mine mașinuțele electrice clar. Kart am încercat o singură dată, acum 6-7 ani, ne întreceam între noi și după 2 ture am intrat în parapet :))

FLo1
#StarMember
Amintirile ma chinuiesc..... si nu stiu daca sa oftez. Carturile au fost pt mine "senzatii tari din comunism". "Masinutele electrice" avand in vedere ca cel putin o data-n an gaseam un parc de distractii pentru delectare, parca au ajuns cam fasaite. 🙂

Ascary
Campion certificat
Winner-masinuta electrica 🙂 In cart nu m-am dat niciodata,era mai scump biletul si putin mai periculos.

FLo1
#StarMember
@Ascary: eu la carturi am avut ocazia (o scurta perioada de timp) sa imi dezvolt si primele cunostinte despre motoarele lui Otto, la "casa soimilor patriei"... viitorii utc-isti de maine 🙂 .

Vio73
#StarMember
Mașinută electrică aș alege! În copilărie, nu am avut nici una nici alta, ci doar o mașinută cu pedale, dar aș alege cu ochii închiși mașinuța electrică. Chiar am una în curte, pe care a folosit-o fiica mea când era mai mică.

FaraUnID
Campion certificat
Kart-ul este ce mai apropiata experienta accesibila pe care o poti avea in a conduce un monopost, in regim de cursa, intr-un mediu controlat. In perioada comunista si inceputul anilor '90 aveai posibilitatea sa te dai intr-un kart la sectiile de karting din cadrul Cluburilor Copiilor din localitate. Masinutile electrice se gaseau extrem de greu in perioada comunista - ca mai toate jucariile "moderne" - si erau destul de scumpe. Plus ca nici bateriile acelor vremuri nu aveau performantele acumulatorilor de astazi. In alta ordine de idei: Citisem la un moment dat faptul ca Bugatti, in parteneria cu firma londoneza Little Car Company, au lansat o mașină electrică pentru copii botezata Bugatti Baby II cu preturi de achizitie: - 35000 de dolari in varianta baza Bugatii Baby II limitata la 50 km/h; - 50000 de dolari varianta Bugatti Baby II The Vitesse limitata la 70 km/h; - 68000 de dolari varianta Bugatti Baby II Pur Sang limitata la 70 km/h; Daca aveti ceva maruntis prin buzunare si va ganditi la un cadou de Mos Craciun, tocmai v-am oferit un pont! Prin comparatie, cea mai ieftina masina electrica de serie "road legal" se numeste Changli Nemeca si costa 930 de dolari in varianta de baza dar poate ajunge pana la 1500 de dolari in functie de nivelul de echipare.

TheSpecialist
Maestru
Clar as alege din nou kartul. M-am delectat cu el în copilărie câțiva ani buni la Clubul Copiilor (era vis a vis de blocul meu) și senzația e net superioara mașinuțelor electrice. Mi se pare mult mai fain sa simți motorul ala micuț cum se tureaza sub tine, mirosul de benzină... Era adrenalina pura la vremea aia.

Jay
Campion certificat
@FaraUnID, super preturi.. si o masina electrica pentru adulti, cam tot de la 35000 incepe, difera putin moneda, e vorba de euro nu dolari.. mai ca mi-as lua si eu una pentru copii, de preferat albastra.. :)) @Mihaela, eu si acum m-as da in acele masinute.. au trecut cativa ani doar..