Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Câștigă cu Orange TV Go și HISTORY Channel HD

Din seria "Da' concursuri cand mai faceti".....

 

Cu HISTORY Channel HD ai parte de super premii și clipe de neuitat. Intră în Orange TV Go până pe 20 octombrie și urmărește canalul HISTORY Channel HD, cu acces liber, și ești înscris automat la tragerea la sorți pentru un binoclu sau una dintre cele 3 cărți de Erich von Däniken.

 

Dacă ai un abonament de televiziune prin satelit Local HD, vei avea acces la acest canal până la 20 octombrie.

 

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la HISTORY Channel HD în perioada campaniei;

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

 

Traficul de date corespunzător accesării canalului HISTORY Channel HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Succesuri la toata lumea!

 

Răspunsuri

Frumos ca a mai aparut un concurs. Din pacate pentru mine, eu si TV Go suntem.... distanti. Deci la acest concurs nu particip. Insa ideea este excelenta. :)

Eu chiar urmăresc History HD în Orange Tv go, deci îmi pică bine.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!